Τα Φιλαράκια: Επανασύνδεση «βόμβα» για αγαπημένο ζευγάρι ηθοποιών!

Που βρέθηκε το πρώην ζευγάρι;

Τα Φιλαράκια: Επανασύνδεση «βόμβα» για αγαπημένο ζευγάρι ηθοποιών!

Επανασύνδεση «βόμβα» είχαμε για αγαπημένο ζευγάρι ηθοποιών από τα «Φιλαράκια».

Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Μπραντ Πιτ βρέθηκαν ξανά μαζί μετά τον χωρισμό τους.

Η διάσημη ηθοποιός έκανε πάρτι το Σάββατο και μεταξύ των πολλών διάσημων καλεσμένων ήταν ο και ο πρώην σύζυγος της όπως αναφέρει μια πηγή στο περιοδικό People.

«Έχουν έρθει σε επαφή μερικές φορές μετά τα γενέθλιά της και παραμένουν φίλοι». «Η Τζένιφερ Άνιστον λατρεύει την συγκεκριμένη εποχή και το πάρτι αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα της».

Το διάσημο ζευγάρι διατηρεί φιλικές σχέσεις μετά τον χωρισμό τους και το τελευταίο καιρό κάνουν και αρκετά συχνά κοινές εμφανίσεις.

Μάλιστα ο ηθοποιός είχε βρεθεί και στο πάρτι γενεθλίων της τον περασμένο Φεβρουάριο. «Η Άνιστον συμπεριέλαβε τον πρώην σύζυγό της στην λίστα των καλεσμένων πριν από λίγες εβδομάδες και ο Μπραντ Πιτ που ήταν στην πόλη εκείνη την περίοδο, επέλεξε να παραβρεθεί» είχε δηλώσει μια πηγή στο Entertainment Tonight εκείνη την εποχή. «Αν και δεν μίλησαν και πολύ, αρκετοί τον είδαν να την αγκαλιάζει». πρόσθεσε.

Επίσης, εσείς το γνωρίζατε ότι το όνομα της σειράς ήταν άλλο αρχικά; Δείτε εδώ ποιος θα ήταν ο αρχικός τίτλος!

Τα Φιλαράκια: Η άγνωστη ιστορία που έκρυψαν από το φως της δημοσιότητας! Ηθοποιοί της σειράς ήταν... εραστές;

Ηθοποιοί της επιτυχημένης σειράς «Τα Φιλαράκια» ήταν... εραστές; Αυτή είναι η άγνωστη ιστορία που έκρυψαν από το φως της δημοσιότητας!

Η σειρά τα «Φιλαράκια» έχει αγαπηθεί πάρα πολύ από το κοινό τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα! Πρόκειται για ένα σενάριο που λάτρεψαν και λατρεύουν ακόμη πάρα πολύ!

Μία ίσως από τις πιο ανατρεπτικές αποκαλύψεις του καναλιού, ήταν ότι το ζευγάρι της σειράς δεν ήταν από την αρχή ο Ρος και η Ρέιτσελ, αλλά.... η Μόνικα και ο Τζόι, που θα παρουσιάζονταν στο κοινό ως εραστές....

Τελικά τα σχέδια άλλαξαν, όταν οι υπεύθυνοι διαπίστωσαν τη χημεία μεταξύ Άνιστον και Σουίμερ, σχεδόν από την πρώτη μέρα των γυρισμάτων....