Φώτης Ζογλοπίτης: Ο πρώην σύζυγος της Πάολα με ξανθιά συνοδό στο πλευρό του! Φωτογραφίες που «καίνε»!

Είναι η νέα του σχέση; Μιλάμε για κουκλάρα!

Φώτης Ζογλοπίτης: Ο πρώην σύζυγος της Πάολα με ξανθιά συνοδό στο πλευρό του! Φωτογραφίες που «καίνε»!

O Φώτης Ζογλοπίτης, ο πρώην σύζυγος της Πάολα με ξανθιά συνοδό στο πλευρό του! Φωτογραφίες που «καίνε» με την κοπέλα να εντυπωσιάζει!

Ο ίδιος, μπορεί να έχει χωρίσει εδώ και χρόνια με την τραγουδίστρια, αλλά διατηρούν άψογη σχέση! Άλλωστε οι δυο τους, θα είναι για πάντα γονείς της Παολίνας, της κόρης τους!

Αν και ο Φώτης Ζογλοπίτης έχει επιλέξει να μην απασχολεί με τις σχέσεις του τα Μέσα, εμφανίστηκε στο κέντρο της Γλυφάδας με μια πολύ εντυπωσιακή συνοδό! Περισσότερα για εκείνη δεν έχουν γίνει γνωστά, όμως όπως θα δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr, η κοπέλα είναι πάρα πολύ όμορφη και οι δυο τους οπτικά ταιριάζουν πολύ! Λέτε να είναι ζευγάρι;

Ιδού και οι αποκλειστικές φωτογραφίες:

Φώτης Ζογλοπίτης συνοδός
Φώτης Ζογλοπίτης σχέση
Φώτης Ζογλοπίτης Πάολα
Φώτης Ζογλοπίτης με νέα συνοδό

Να τονίσουμε βέβαια, ότι και η Πάολα είναι πανέμορφη και δεν δίστασε πρόσφατα να εμφανιστεί χωρίς μακιγιάζ, μόνο με κραγιόν στα χείλη!

Πάολα: Έριξε "βόμβα" μεγατόνων! Έχει πεισμώσει και δεν αφήνει "ελεύθερο" το Ζογλοπίτη!

Η Πάολα δε δίστασε λεπτό και έριξε κανονική "βόμβα" μεγατόνων με τη δήλωση που έκανε! Έχει πεισμώσει και δεν αφήνει με τίποτα "ελεύθερο" τον Φώτη Ζογλοπίτη παρόλο που έχουν χωρίσει!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των ΚουΚου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο λόγο για τον οποίο δεν έχει πάρει διαζύγιο από τον Φώτη Ζογλοπίτη.

Η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν έχει λόγο να πάρει και θα το κάνει μόνο αν ένας από τους δύο θελήσει να παντρευτεί, καθώς όπως σχολίασε είναι τσάμπα έξοδα!

Σας βρήκαμε επίσης τη μοναδική αποκάλυψη που έκανε η τραγουδίστρια για την κόρη της!

«Γιατί να πάρω διαζύγιο; Όταν θελήσει κάποιος από τους δύο να παντρευτεί, θα πάρουμε. Τόσα τσάμπα έξοδα, δικηγόροι κι αυτά…»!