Χωρισμός "βόμβα" στην ελληνική showbiz! Τα "έσπασαν" μετά από 7 χρόνια γάμου!

Το αποκάλυψε ο ίδιος ο ηθοποιός!

Χωρισμός

Σαν "βόμβα" έσκασε αυτός ο χωρισμός στην ελληνική showbiz! Ήταν το πιο αγαπημένο ζευγάρι και τα "έσπασαν" μετά από 7 ολόκληρα γάμου!

Πρόκειται για ένα από τα ζευγάρια που είχαν αποφασίσει να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο ηθοποιός ωστόσο τόλμησε να αποκαλύψει τον χωρισμό του on camera.

Ακόμα ένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz που έριξε τίτλους τέλους στο γάμο τους!

Ο λόγος για τον Φίλιππο Σοφιανό, ο οποίος ήταν ζευγάρι με την Κύπρια δικηγόρο Πολυμνία Λευτέρη. Οι δυο τους έμεναν μόνιμα στην Κύπρο, ωστόσο μετά τον χωρισμό ο ηθοποιός επέστρεψε στην Ελλάδα.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», ο Φίλιππος Σοφιανός σχολίασε: «Δεν μετανιώνω για τις επιλογές μου. Ότι κάνω το λούζομαι, πληρώνω τις συνέπειες, μαθαίνω από αυτό και συνεχίζω. Ο λόγος που επέστρεψα είναι ότι η Κύπρος έδωσε ότι είχε να δώσει. Όποια χαρά και όποια δυστυχία. Στέρεψε για εμένα πλέον η Κύπρος και επέστρεψα στην χώρα μου».

Ενώ προσέθεσε: «Όταν λέμε ότι έκλεισε ο κύκλος της Κύπρου, έκλεισε συνολικά. Έκλεισε και ο οικογενειακός κύκλος και ως σύζυγος και ως πατέρας έκλεισαν όλα».

χωρισμός showbiz

Χωρισμός - βόμβα στην showbiz! Τέλος για λατρεμένο ζευγάρι μετά από 22 χρόνια!

Σαν "βόμβα" έσκασε ακόμη ένας χωρισμός στη showbiz! Το λατρεμένο ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από 22 χρόνια!

Δεν σας πάει το μυαλό ποιοι είναι!

Ο λόγος για τον Colin Firth και τη σύζυγό του Livia, οι οποίοι μετά από 22 χρόνια γάμου και κοινής πορείας, δεν άντεξαν άλλο και αποφάσισαν πως το καλύτερο και για τους δυο είναι να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλον.

χωρισμός βόμβα

«Το γνωστό ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει. Οι δυο τους παραμένουν δύο πολύ καλοί φίλοι και μένουν ενωμένοι στην αγάπη για τα παιδιά τους. Ζητούν ευγενικά σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους, ενώ δεν θα υπάρξουν περαιτέρω σχόλια», ανέφεραν οι εκπρόσωποι του ζευγαριού στο People.

Οι δυο τους είχαν προβλήματα και στο παρελθόν, όπου και είχαν αποφασίσει να κάνουν ένα "διάλειμμα", μετά την αποκάλυψη που είχε κάνει ο 59χρονος ηθοποιός, πως η σύζυγός του είχε σχέση με έναν άλλον άντρα.

Σχεδόν τρία χρόνια από την επανασύνδεσή τους ωστόσο, το ζευγάρι χωρίζει οριστικά με τους δυο τους να παραμένουν καλοί φίλοι!

Τον προηγούμενο μήνα λατρεμένο γνωστό ζευγάρι, σόκαρε τον χώρο των media, επίσης, με την αποκάλυψη πως χώρισε μετά από 8 χρόνια σχέσης!