Μαρία Κορινθίου: Συγκλονίζει η εξομολόγηση της: «Έχω χάσει πολλές...»!

«Μου έχει τύχει στις...»!

Μαρία Κορινθίου: Συγκλονίζει η εξομολόγηση της: «Έχω χάσει πολλές...»!

Η εξομολόγηγη της Μαρίας Κορινθίου συγκλονίζει, καθώς δεν περιμέναμε ποτέ να ακούσουμε κάτι τέτοιο! Είπε χαρακτηριστικά: «Έχω χάσει πολλές... δουλειές»!

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open, «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πολλές φορές έχει τύχει συνάδελφοί της να ζητήσουν να τη διώξουν από δουλειά με αποτέλεσμα πολλές φορές να χάσει δουλειές.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Ποτέ δεν έχω απαιτήσει να φύγει κάποιος συνάδελφος από δουλειά ή να πω ότι δε θέλω κάποιον. Σε εμένα έχει τύχει πολλές φορές. Μου έχει τύχει στις περισσότερες δουλειές να πάρουν και να πουν «γιατί τη Μαρία, όχι τη Μαρία». Σε κάθε δουλειά, αυτό το ξέρω. Παρόλα αυτά δε θα κόψω ποτέ δουλειά σε κάποιον. Πολλές φορές με έχουν πάρει να με ρωτήσουν για κάποιον και παρόλο που μπορεί να ξέρω ότι με έχει σχολιάσει άσχημα, δε θα πάρω θέση. Έχει τύχει να πάρουν και να πουν να μη με πάρουν σε δουλειά, έχω χάσει πολλές φορές δουλειές έτσι».

Υπενθυμίζουμε πως πριν λίγες ημέρες είχε αναστατώσει με την εκρηκτική εμφάνιση της!

Μαρία Κορινθίου: Ανατριχιάζει η εικόνα της με το σημάδι στο πρόσωπο της!

Η Μαρία Κορινθίου ανατριχιάζει με την εικόνα της και το σημάδι στο πρόσωπό της!

Η γνωστή ηθοποιός είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Έτσι αυτήν την φορά με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των γυναικών δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram που ήταν «γροθιά» στο στομάχι!

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

«25 Νοεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των γυναικών. Για πολλές γυναίκες, η βία είναι καθημερινότητά τους. Είτε ως απειλή, είτε ως πράξη. Ακόμα και μέσα στο σπίτι τους. Τα σημάδια της βιάς είναι πάντα ορατά, ακόμα και αν δεν είναι εμφανή. Και οι γυναίκες συχνά κρύβονται πίσω από δικαιολογίες, λέγοντας πως χτύπησαν ή κόπηκαν, από απροσεξία… Είναι η δική μας «απροσεξία» όμως που τις σημαδεύει. Είναι υποχρέωση όλων μας να δίνουμε προσοχή στις γυναίκες και τα σημάδια της βίας και να επικοινωνούμε με τους αρμόδιους φορείς, ώστε να τις βοηθήσουμε. Χρησιμοποίησε το φίλτρο που δημιουργήσαμε ειδικά για αυτή τη μέρα, ανέβασε ένα story και βοήθησε το μήνυμα να διαδοθεί. @wilkinsonwomangr».

Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης: Γιορτάζουν τα γενέθλια της κόρης τους με τούρτα υπερπαραγωγή!

Δείτε την σχετική φωτογραφία: