Γιώργος Γιαννιάς: Η αποκάλυψη για τη διάλυση του σχήματος με την Άντζελα Δημητρίου! «Υπήρχαν προβλήματα»

«Αυτό το σχήμα ήταν...»!

Γιώργος Γιαννιάς: Η αποκάλυψη για τη διάλυση του σχήματος με την Άντζελα Δημητρίου! «Υπήρχαν προβλήματα»

Η αποκάλυψη από τον Γιώργο Γιαννιά για τη διάλυση του σχήματος με την Άντζελα Δημητρίου! Είπε μεταξύ άλλων πως «Υπήρχαν προβλήματα»!

Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή του στον ΣΚΑΪ!

Ο ίδιος μίλησε για όλους και για όλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην διάλυση του σχήματος στην Θεσσαλονίκη μαζί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, την Άντζελα Δημητρίου και τον Χρήστος Χολίδη.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Αυτό το σχήμα ήταν επιλογή όλων μας και ήταν πολύ όμορφο σχήμα. Γενικά θα θέλαμε πολύ να γίνει και ήμασταν πάρα πολύ χαρούμενοι. Τώρα κάποια πράγματα είναι να μην γίνονται και έχει συμβεί σε όλους μας στη ζωή, ότι όταν θέλεις κάτι πολύ να γίνει και για κάποιους λόγους που δεν τους ορίζεις κάποιες φορές, δεν γίνονται. Αυτά. Υπήρχαν τεχνικά προβληματάκια. Μπροστά μου δεν έγινε κάτι να τσακωθεί κάποιος με κάποιον και ήταν όλα πολύ καλά. Άκουσα πολλά πράγματα που είπαν γενικότερα αλλά δεν ισχύουν αυτά. Αυτό το μήνυμα με τις ηθικές γραμμές το έγραψα εν βρασμό γιατί στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που δεν θα άνοιγε αυτό το σχήμα που ήταν τόσο τέλειο και το πήρα πίσω μετά γιατί ήταν να μην γίνει και δεν έγινε. Με την Άντζελα όλα καλά, είχα δουλέψει και παλαιότερα μαζί της και την αγαπώ πάρα πολύ. Με όλους όλα καλά και κάποια πράγματα είναι να μην γίνονται».

Άντζελα Δημητρίου: Αποκάλυψε τον λόγο που αναβλήθηκε η πρεμιέρα της στην Θεσσαλονίκη!

Η Άντζελα Δημητρίου αποκάλυψε τον λόγο που αναβλήθηκε η πρεμιέρα της σε νυχτερινό κέντρο στην Θεσσαλονίκη.

Η πρεμιέρα ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, το σχήμα δεν ξεκίνησε και η πρεμιέρα πήρε αναβολή για λίγο.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εφημερίδα Espresso και αποκάλυψε για ποιο λόγο αναβλήθηκε η πρεμιέρα.

«Δεν είμαστε έτοιμοι τεχνικά! Όλα τα άλλα που ακούς δεν ισχύουν» ανέφερε.

Η πρεμιέρα αναβλήθηκε γιατί δεν ήμασταν έτοιμοι τεχνικά. Θα γίνει κανονικά την ερχόμενη Παρασκευή. Είναι ο Ρήγος στις χορογραφίες και θέλει να βγάλει ένα τέλειο αποτέλεσμα. Όπως πέρυσι στο Έναστρον και όπως συμβαίνει σε πολλά σχήματα, είχαμε μια αναβολή για τεχνικούς λόγους. Όλα τα άλλα που ακούς και που γράφονται δεν ισχύουν! Δεν συμβαίνει τίποτα» πρόσθεσε.

Εντωμεταξύ δείτε τι της έταξε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για να εμφανιστεί στην εκπομπή του