Δημήτρης Σκουλός: Αδιανόητο «τρολάρισμα» σε κριτή του GNTM! Την παρομοιάζει με...

Ποια «τρολάρει»;

Δημήτρης Σκουλός: Αδιανόητο «τρολάρισμα» σε κριτή του GNTM! Την παρομοιάζει με...

Αδιάνοητη «τρολάρισμα» σε κριτή του GNTM από τον Δημήτρη Σκουλό! Την παρομοιάζει με... πρόβατο!

Ο γνωστός φωτογράφος από το ριάλιτι μόδας του Star, είναι μεγάλο πειραχτήρι και δεν σταματάει να πειράζει τους συνεργάτες του.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε ένα ιδιαίτερο outfit για την ώρα της κρίσης των 5 κοριτσιών στη δοκιμασία αποχώρησης του GNTM από το Μιλάνο και τα σχόλια δεν είχαν τέλος. Φόρεσε ένα fur dress σε cream απόχρωση και προκάλεσε πανικό.

Η ίδια έκανε μια μεγάλη αγκαλιά στην Χαρά Παππά (την παίχτρια που αποχώρησε) λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έλα να σε αγκαλιάσω που φοράω αυτό το αρκουδάκι σήμερα». Και σηκώθηκε να πάρει μια ζεστή αγκαλιά την χαρά.

Και το «τρολάρισμα» από τον Δημήτρη Σκουλό δεν είχε τέλος. Ο γνωστός φωτογράφος δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία της Ηλιάνας και την σύγκρινε με έναν αγαπημένο παιδικό ήρωα, τον «Σον το Πρόβατο».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Σκουλός Δημήτρης Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Δημήτρης Σκουλός: Δεν περίμενε κανείς να το πει αυτό για την Κάτια! «Είναι σκατοχαρακτήρας αλλά...»

Δεν το περίμενε κανείς να το πει αυτό ο Δημήτρης Σκουλός για την Κάτια! «Είναι σκατοχαρακτήρας αλλά...»

Ο γνωστός φωτογράφος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην Κάτια, μία από τις παίκτριες που έχουν συζητηθεί αρκετά κυρίως λόγω του χαρακτήρα της.

Βίκυ Καγιά: Η άγνωστη... σχέση με τον Σκουλό από το GNTM! Το παρελθόν τους πρόδωσε!

Μάλιστα πολύς λόγος έχει γίνει και για τη σχέση του Δημήτρη Σκουλό με τη διαγωνιζόμενη, μιας και όπως αποκαλύφθηκε στην οντισιόν της, τη γνώριζε ήδη.

«Η Κάτια είναι ένας άνθρωπος, που λέει τη γνώμη του μπροστά στην κάμερα. Μπορεί να υπάρχουν αντίστοιχοι χαρακτήρες στο σόου που λένε την γνώμη τους… εκτός κάμερας. Είναι πάρα πολύ καλό μοντέλο η Κάτια και την προέτρεψα να έρθει στο GNTM χωρίς να είναι φίλη μου.

Αν ένα μοντέλο είναι κορμάρα και παλιοχαρακτήρας θα κάνει μια χαρά καριέρα»!