Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτό είναι το δεύτερο της σπίτι! «Πνιγμένο» από παπούτσια και ρούχα!

Θα το ζηλέψετε!

Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτό είναι το δεύτερο της σπίτι! «Πνιγμένο» από παπούτσια και ρούχα!

Αυτό είναι το δεύτερο σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου και φαίνεται να είναι «πνιγμένο» από παπούτσια και ρούχα!

Η γνωστή παρουσιάστρια παρά το φόρτο εργασίας της βρίσκει πάντα χρόνο να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Σίσσυ Χηστίδου είναι πολύ ενεργή στα social media της και στο κανάλι που διαχειρίζεται στο Youtube και αυτήν την φορά μοιράστηκε με όλους το δεύτερο της σπίτι κι αυτό δεν είναι άλλο από το καμαρίνι της!

Η ίδια περνάει πολύ χρόνο στη δουλειά για την εκπομπή της στο Open, «Έλα Χαμογέλα» και το καμαρίνι της πρέπει να είναι πάντα γεμάτο για να έχει επιλογές ένδυσης.

Έτσι, η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από το μεγάλο καμαρίνι της και μας έδειξε πως είναι «πνιγμένη» από ρούχα και παπούτσια που πρέπει να έχει στο καμαρίνι της για την εξυπηρέτηση της εκπομπής.

Έχετε δει το φυτό που έχει στο σπίτι της; Αν δεις τι.. φέρνει θα το θες και εσύ.

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Σίσσυ Χρηστίδου: Το σπίτι της έχει τρεις ορόφους και θέα όλο πράσινο! Με την τηλεόραση της θα πάθετε πλάκα!

Το σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου έχει τρεις ορόφους και θέα όλο πράσινο από το παράθυρο της. Με την τεράστια τηλεόραση της θα πάθετε πλάκα.

Το σπίτι της στην Πεντέλη είναι και το καταφύγιο της. Όταν θέλει να χαλαρώσει από όλους και από όλα, λατρεύει να περνάει χρόνο με τα παιδιά της.

Η παρουσιάστρια εκτός από το Instagram όπου μοιράζεται διάφορες στιγμές της με τους διαδικτυακούς της φίλους, διατηρεί και το δικό της κανάλι στο Youtube.

Πριν από λίγες ημέρες δημοσίευσε ένα βίντεο την ώρα που στόλιζε το σπίτι της με τον καλό της φίλο και κουμπάρο Παύλο Σταματόπουλο.

Όπως είδαμε στο βίντεο το σπίτι της έχει τρεις ορόφους, τεράστιο σαλόνι και ανάλογη τεράστια τηλεόραση. Μάλιστα, έχει και ένα φυτό που αν δεις τι.. φέρνει θα το θες και εσύ.

Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτή η γωνιά στο σπίτι της «κλέβει» την παράσταση! Είναι γεμάτη τούβλα στο πιο ιδιαίτερο χρώμα!

Αυτή η γωνιά στο σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου «κλέβει» την παράσταση! Είναι γεμάτη τούβλα στο πιο ιδιαίτερο χρώμα και σίγουρα θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον...

Η παρουσιάστρια, έχει άψογο γούστο και όλο της το σπίτι είναι διακοσμημένο με μεράκι. Εμείς, ξεχωρίσαμε μια συγκεκριμένη γωνιά, στην οποία και πόζαρε πρόσφατα στο Instagram!

Το συγκεκριμένο δωμάτιο έχει τοίχους από τούβλα στο χρώμα της κανέλας, και ακολουθώντας την μίνιμαλ διακόσμηση που είναι η τάση της εποχής, από έπιπλα έχει μόνο ένα τραπεζάκι σουηδικού τύπου. Μαζί με το σαλόνι της, στο οποίο δεσπόζει ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο, αυτό το δωμάτιο είναι το αγαπημένο μας! Δείτε την σχετική φωτογραφία: