Γνωστός Έλληνας καλλιτέχης συγκλονίζει με την εξομολόγηση του για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε! «Μπορούσα να πεθάνω»!

Ανατριχιαστικές δηλώσεις!

Γνωστός Έλληνας καλλιτέχης συγκλονίζει με την εξομολόγηση του για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε! «Μπορούσα να πεθάνω»!

Συγκλονίζει με την εξομολόγηση του Έλληνας γνωστός καλλιτέχνης για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και είπε μεταξύ άλλων «Μπορούσα να πεθάνω»!

Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του.

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Γερμανό που είπε χαρακτηριστικά:

Βαγγέλης Γερμανός

«Ποτέ δεν έχω ακολουθήσει συγκεκριμένη νόρμα στη ζωή μου. Εκείνο που προσπάθησα, από ένα σημείο και έπειτα, όταν κατάλαβα τι είναι πραγματικά ουσιώδες στη ζωή είναι να μην πονέσω κανέναν άνθρωπο.

Παντρεύτηκα σε μικρή ηλικία αλλά δεν καταλαβαίνω τη χρησιμότητα του γάμου. Δεν έχεις να δώσεις λόγο σε κανέναν. Λόγο έχεις να δώσεις στον εαυτό σου. Πας και βάζεις μια υπογραφή στο δημαρχείο. Υπάρχει η επιλογή του συμφώνου συμβίωσης που έχω κάνει και με τη σύντροφο μου, την Χρυσούλα.

Δεν φοβήθηκα, ήμουν ναρκωμένος δεν καταλάβαινα τίποτα. Μπορούσα να πεθάνω άνετα, αυτοί που φοβήθηκαν πραγματικά ήταν η Χρυσούλα και κόρη μου. Ευτυχώς τη σκαπούλαρα.

Μάλιστα, εχθές μια γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε το δικό της πρόβλημα υγείας και μας συγκίνησε!

Συγκλονίζει κορυφαία τραγουδίστρια: «Αιμορραγούσα από τις...»!

Συγκλονίζει με την εξομολόγηση της για το πρόβλημα υγείας που πέρασε κορυφαία τραγουδίστρια. «Αιμορραγούσα από τις φωνητικές μου χορδές», είπε.

Το πρόβλημα που πέρασε την είχε τρομάξει τόσο πολύ που δεν μπορούσε να τραγουδήσει, με αποτέλεσμα να πέσει σε κατάθλιψη.

Μιλώντας στην Guardian, έκανε αποκαλύψεις για το συγκεκριμένο πρόβλημα στην υγεία της, αποκαλύπτοντας το αντιμετώπισε με την ύπνωση και τον διαλογισμό.

Κορυφαία τραγουδίστρια δίνει μάχη με την κατάθλιψη! Ακύρωσε όλες τις συναντήσεις της!

«Δεν έχω σκεφτεί ποτέ ότι θα με αφήσει η φωνή μου, γιατί είναι τόσο συνδεδεμένη με τη φύση μου. Ήταν η ταυτότητά μου. Έτσι, όταν δε μπορούσα να τραγουδήσω, ήταν κάτι αβάσταχτο. Υπήρχαν στιγμές που δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Είχα πέσει σε κατάθλιψη. Ο Ζεράρ ένιωθε σαν πρώην κατάδικος που του έχουν δώσει την ελευθερία του, αλλά δεν ξέρει τι να κάνει με αυτή. Ήμουν αρνητική, ήμουν απαισιόδοξη. Πραγματικά με είδε στα χειρότερα μου. Οι γιατροί μου έλεγαν ότι πρέπει να κάνω εγχείρηση. Ή αυτό ή χρειαζόμουν κάποια θεϊκή παρέμβαση. Ένιωσα τότε ότι είχα μια θρησκευτική εμπειρία», εξομολογήθηκε η Σακίρα.

Σακίρα πρόβλημα υγείας