Ηθοποιός από το Μπρούσκο πέταξε τα ρούχα από πάνω του και βγήκε γυμνός! Προκάλεσε «εγκεφαλικά»!

Μαγνήτισε όλα τα βλέμματα!

Ηθοποιός από το Μπρούσκο πέταξε τα ρούχα από πάνω του και βγήκε γυμνός! Προκάλεσε «εγκεφαλικά»!

Πέταξε τα ρούχα από πάνω του ένας ηθοποιός από το Μπρούσκο και βγήκε γυμνός! Προκάλεσε «εγκεφαλικά» στις γυναίκες!

Είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες της ελληνικής showbiz και με την εξωτερική του εμφάνιση μαγνητίζει τα βλέμματα, όπως έκανε για πρώτη φορά στην σειρά του Αντ1!

Ο λόγος για τον Στέφανο Μιχαήλ ο οποίος φωτογραφήθηκε εντελώς γυμνός για καλό σκοπό. Η φωτογράφηση έγινε στα πλαίσια ενός ετησίου ημερολογίου, όπου τα έσοδα θα δωθούν στο Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Παιδιών με Καρδιοπάθειες.

Μάλιστα, ο ίδιος πριν λίγο καιρό μίλησε για τις κρίσεις πανικού που ζούσε!

Δείτε την φωτογραφία που μας άφησε άφωνους:

Στέφανος Μιχαήλ

Συγκινεί ηθοποιός από το "Μπρούσκο"! Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα για την Ζωιοπούλου!

Συγκινεί ηθοποιός από το "Μπρούσκο", με το αποχαιρετιστήριο μήνυμά της για την Ζωιοπούλου, την ενδυματολόγο που πέθανε πρόσφατα από τις Άγριες Μέλισσες!

Η ίδια δεν μπόρεσε να κρατήσει την σιωπή της και μίλησε με ένα "σπαρακτικό" μήνυμα!

Η Μυρτώ Αλικάκη συγκινημένη από αυτή την απώλεια, θέλησε να αποχαιρετήσει δημόσια την αγαπημένη της Γιούλα, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από κοινές στιγμές τους.

μπρούσκο μήνυμα

Έγραψε χαρακτηριστικά, «Αγαπημένη μου Γιούλα θα είσαι στο μυαλό μου πάντα παράδειγμα και στην καρδιά μου πάντα παρούσα …».

Η ίδια ως λάτρης των social media, πρόσφατα είχε μοιραστεί και ένα ακόμη ποστ που προκάλεσε πολλά σχόλια!

Μπρούσκο: Αυτή η ηθοποιός έχει σαλόνι όλο γκρι! Ο καναπές για «λιώσιμο»!

Αυτή η ηθοποιός από το Μπρούσκο έχει σαλόνι όλο γκρι! Ο καναπές για «λιώσιμο» που αν τον είχαμε, δεν θα σηκωνόμασταν από εκεί!

Την Ελένη Βαΐτσου την γνωρίσαμε μέσα από την πετυχημένη τηλεοπτική σειρά του ANT1 το «Μπρούσκο» στο ρόλο της Μελίνας. Για τρεις σεζόν μαζί τον Ανδρέα Γεωργίου ήταν από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια της τηλεόρασης.

Η ίδια, είναι υπερδραστήρια στο Instagram και εμείς καθώς ψάξαμε, εντοπίσαμε το σπίτι της! Άνετο, με φωτεινούς χώρους και ένα γκρι σαλόνι, η Ελένη το έχει διακοσμήσει όλο μόνη της. Το έπιπλο που μας άρεσε πιο πολύ από όλα, ήταν ο καναπές της ο οποίος είναι τεράστιος και φαίνεται να τον απολαμβάνει και η αγαπημένη ηθοποιός αρκετά, αφού σε φωτογραφία στο Instagram, διαβάζει χαλαρή ένα βιβλίο πάνω σε αυτόν! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

"Μπρούσκο": Το τραγικό λάθος που έκαναν στη σειρά! Αποκάλυψη μέσα από δυο φωτογραφίες! Δεν το είδε κανείς...