"Μπρούσκο": Το τραγικό λάθος που έκαναν στη σειρά! Αποκάλυψη μέσα από δυο φωτογραφίες! Δεν το είδε κανείς...

Σίγουρα δεν το παρατήρησες ποτέ!

Το τραγικό λάθος που έκαναν στη σειρά "Μπρούσκο" και δεν το είδε κανείς! Αποκάλυψη μέσα από δυο φωτογραφίες! Πλάκα κάνεις τώρα...

Αγαπημένη σειρά για ένα μεγάλο μερίδιο του απογευματινού κοινού, όμως ακόμα και οι επιτυχίες πέφτουν σε λάθη και μάλιστα σοβαρά.

Δεν θα αναπτύξουμε τώρα το θέμα των παραγωγών και της ποιότητας των σειρών που προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση. Αλλά, ήταν τόσο δύσκολο να βρουν ένα στρογγυλό μαξιλάρι για την κοιλιά, της «εγκύου» Αναστασίας;

Σε σκηνή, λοιπόν, όπου εμφανιζόταν η «σε ενδιαφέρουσα» ηθοποιός παρατηρήσαμε-όχι με δυσκολία- ότι η κοιλιά της ήταν τετράγωνη!

Θυμάστε αυτόν τον ηθοποιό από το «Μπρούσκο»; Δείτε πως είναι σήμερα!

Θέλουν προσοχή αυτά τα πράγματα, κύριε Ανδρέα Γεωργίου!

'Μπρούσκο': Το τραγικό λάθος που έκαναν στη σειρά! Αποκάλυψη μέσα από δυο φωτογραφίες! Δεν το είδε κανείς...

'Μπρούσκο': Το τραγικό λάθος που έκαναν στη σειρά! Αποκάλυψη μέσα από δυο φωτογραφίες! Δεν το είδε κανείς...

Μπρούσκο είναι μία ελληνοκυπριακή καθημερινή τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε από τον ANT1 και τον ANT1 Κύπρου από το Σεπτέμβριο του 2013 έως τον Ιούλιο του 2017. Το πρώτο επεισόδιο της σειράς προβλήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2013 ενώ το τελευταίο στις 10 Ιουλίου 2017. Η σειρά αποτελείται στο σύνολο από 772 επεισόδια και τέσσερις κύκλους επεισοδίων.

Το σενάριο της σειράς υπογράφει η Βάνα Δημητρίου ενώ τη σκηνοθεσία επιμελούνται οι Ανδρέας Γεωργίου, Στάμος Τσάμης, Γιώργος Ευαγγέλου και Χρίστος Συμεωνίδης.

Θυμάστε την σειρά "Λόλα"; Είχε παίξει ηθοποιός από το "Τατουάζ" και δεν το είχε πάρει κανείς χαμπάρι!

Το πρωταγωνιστικό καστ της σειράς περιλαμβάνει τους Αποστόλη Τότσικα, Ανδρέα Γεωργίου, Ελένη Βαΐτσου, Εβελίνα Παπούλια, Γιώργο Ζένιο και Τζόυς Ευείδη που συμμετέχουν και στους τέσσερις κύκλους της σειράς. Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ετών της σειράς διάφοροι ηθοποιοί προστέθηκαν στο πρωταγωνιστικό καστ ενώ κάποιοι άλλοι αποχώρησαν. Κάποιοι από αυτούς είναι οι Αντώνης Καρυστινός, Νίκος Βερλέκης, Μάνος Γαβράς, Κοραλία Καράντη, Ιωσήφ Μαρινάκης και άλλοι.

Η σειρά, πέραν της προβολής της στην Ελλάδα και την Κύπρο, προβλήθηκε και σε ακόμη 52 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο μεταξύ των οποίων η Ουκρανία, η Εσθονία, η Σλοβενία, το Ισραήλ, η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Αργεντινή, η Κολομβία, το Περού, η Ουρουγουάη, το Μεξικό, η Βενεζουέλα, ο Παναμάς και η Χιλή σημειώνοντας εξίσου μεγάλη επιτυχία.

Μια ρομαντική και παθιασμένη ιστορία αγάπης. Η αγάπη των δύο νέων ανθρώπων, του Αχιλλέα από την Κύπρο και της Μελίνας από την Κρήτη, θα μπορούσε να βασίζεται στη διαχρονική ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Πρόκειται για μια σύγχρονη διασκευή του αρχέτυπου μύθου, η οποία αφηγείται την ιστορία ενός μεγάλου έρωτα. Το επίσημο σλόγκαν της σειράς είναι «Μπρούσκο, μεθυστικό σαν πάθος».

"Μπρούσκο": Η κόρη του "Σήφη" προκαλεί εγκεφαλικά! Έχει γίνει σαν μοντέλο...

Η κόρη του "Σήφη" από την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, "Μπρούσκο", "Στεφανία" προκαλεί εγκεφαλικά! Έχει γίνει σαν μοντέλο...Δείτε την...

Γνωρίσαμε την μικρή Tera Elle Perrie με καταγωγή από Κύπρο και Αγγλία, ως κόρη του Σήφη (Απόστολου Τότσικα) στο «Μπρούσκο», πριν από πέντε χρόνια. Από τότε η μικρή Terra μεγάλωσε αρκετά και φαίνεται πως έχει μέλλον στον χώρο της υποκριτικής, καθώς επιλέχθηκε από τον Ανδρέα Γεωργίου και για τη νέα του τηλεοπτική σειρά.

Θυμάστε αυτόν τον ηθοποιό από το «Μπρούσκο»; Δείτε πως είναι σήμερα!

Άλλωστε, ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός πιστός στο ποδοσφαιρικό δόγμα «ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει», συνηθίζει να κρατάει πολλά στελέχη από την τηλεοπτική ομάδα του και στα επόμενα σίριάλ του. Έτσι, κάποιοι που έπαιζαν στα Μπρούσκο ήταν και στο Τατουάζ και στις 8 λέξεις.

Επιστρέφουμε όμως στη μικρούλα του «Σήφη» που είναι πλέον έφηβη και με άλλον πατέρα, καθώς μετά τον Τότσικα έγινε τηλεοπτική κόρη του Απόστολου Γκλέτσου και της Θάλειας Ματίκα στις «8 Λέξεις». Από Απόστολο σε Απόστολο η Terra…

Ο Τότσικας την είχε χαρακτηρίσει στο παρελθόν ως «Βασίλισσά του, “κόρη” του, πολύτιμή του…».

«Επηρέασες την υποκριτική μου και είχα τις πιο αληθινές στιγμές μαζί σου τα τελευταία τέσσερα χρόνια, είχε δηλώσει ενθουσιασμένος και συγκινημένος ο αγαπημένος ηθοποιός.