Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Πρώτα στον δερματολόγο και μετά ρομαντική βόλτα για δυο! Φωτογραφίες μόνο εδώ!

Έκλεψε την παράσταση η γούνα της παρουσιάστριας!

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Πρώτα στον δερματολόγο και μετά ρομαντική βόλτα για δυο! Φωτογραφίες μόνο εδώ!

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο μόνο εδώ! Πρώτα πήγαν στον δερματολόγο και μετά ρομαντική βόλτα για δυο!

Οι μέρες είναι γιορτινές και η Αθήνα σιγά-σιγά αρχίζει να μη... χωράει την Ελένη, που έχει καταστρώσει προ πολλού τα σχέδιά της, εννοείται για προορισμό εκτός Ελλάδος.

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές ολοκληρώνει τις εγγραφές των εκπομπών που θα προβληθούν μέσα στα Χριστούγεννα, κάτι που θα της λύσει τα χέρια και θα της επιτρέψει να ταξιδέψει με την ησυχία της παρέα με την οικογένειά της. «Μου άρεσαν πάντα τα Χριστούγεννα. Φέτος θα τα περάσω με τα τέσσερα παιδιά μου και τον άντρα μου στο εξωτερικό. Έχουμε τα δικά μας σχέδια, αγαπάμε συγκεκριμένα πράγματα και κάπως έτσι φροντίζουμε κάθε χρόνο να είμαστε», είπε μεταξύ άλλων κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στη Θεσσαλονίκη παρέα με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Ελένη Μενεγάκη

Η αλήθεια είναι πως είχαν καιρό να αποδράσουν εκτός Αθηνών και μάλιστα σε κάποιον άλλον προορισμό πέρα από τα αγαπημένα τους Άχλα. Αυτή ήταν μία ειδική περίσταση, όμως, με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις να θέλουν την Ελένη στη «νύμφη του Θερμαϊκού» και εκείνη να συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου με ένα ολιγοήμερο ταξίδι. Λίγο πριν από την κοινή τους αναχώρηση, πάντως, το YOU τούς συνάντησε κατ' αποκλειστικότητα στο Κολωνάκι, όπου βρίσκεται ο δερματολόγος της Ελένης και τον οποίο επισκέφτηκε πρόσφατα με την κόρη της Βαλέρια.

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος

Μενεγάκη στο γιατρό

Τυχαία συνάντηση στη Θεσσαλονίκη

Μενεγάκη Αντώνης Ρέμος

Η παρουσιάστρια του Alpha έχει σπίτι στη Χαλκιδική, που συχνά λειτουργεί ως εφαλτήριο για τις εξορμήσεις της στη Βόρεια Ελλάδα και ιδίως στη Θεσσαλονίκη. Στην πρόσφατη επίσκεψή της φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο με φόντο τον Λευκό Πύργο και έγραψε: «Ποσό τυχεροί είμαστε που στην καρδιά του χειμώνα πετύχαμε μια ηλιόλουστη μέρα για βόλτα στην όμορφη Θεσσαλονίκη!», με τους ντόπιους να την καλωσορίζουν από κοντά. Τις εντυπώσεις, πάντως, έκλεψε η συνάντηση με τον Νίκο Κουρκούλη και τον Αντώνη Ρέμο. «Το σπρώξιμο θα πήγε σύννεφο!», της έγραψαν, αφού με το βίντεο με τα ξεκαρδιστικά γέλια της και το σπρώξιμο στον Νίκο Κουρκούλη είχε γίνει viral, με την Ελένη να επιβεβαιώνει το... γεγονός!

Ένας gentleman για την Ελένη

Μενεγάκη Alpha

Δεν είναι μυστικό πως ο Μάκης Παντζόπουλος έχει κορώνα στο κεφάλι του την Ελένη Μενεγάκη ή την «κυρά» του, όπως τη λέει με τρυφερότητα. Αυτό φάνηκε και στην πρόσφατη επίσκεψή τους στο Κολωνάκι, όπου της κρατούσε την πόρτα και γενικότερα την πρόσεχε σαν τα μάτια του, όπως επίσης και από τη διακριτική στάση που κράτησε στο πλευρό της βλέποντας τους φωτογράφους. Το ζευγάρι έμεινε για περίπου μιάμιση ώρα στον δερματολόγο και αποχώρησε με το τζιπ της παρουσιάστριας, δείχνοντας πόσο αγαπημένοι είναι σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής.

Πρόσφατα, όμως, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr είχε πετύχει την παρουσιάστρια με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο και την κόρη τους να κάνουν βόλτα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ