Η ατάκα του Πάνου Μουζουράκη που «πρόδωσε» την αιτία χωρισμού με την Μαρία Σολωμού

Είναι αυτός ο λόγος που χώρισαν;

Η ατάκα του Πάνου Μουζουράκη που «πρόδωσε» την αιτία χωρισμού με την Μαρία Σολωμού

Αυτή η ατάκα του Πάνου Μουζουράκη ίσως πρόδωσε την αιτία του χωρισμού του με την Μαρία Σολωμού.

Ο τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό και είχε πάρα πολλά να πει, καθώς δίνει σπάνια τηλεοπτικές συνεντεύξεις.

«Νηστεύω, αποφεύγω το κρέας τα τελευταία 4 χρόνια. Μετά έκοψα και τα ψάρια. Τρώω ρύζια και τέτοια πράγματα..

Ντρεπόμουν να πω τα κάλαντα μικρός. Περνούσα απαρατήρητος, μέχρι τα 15 μου ήμουν απλά μια σκια. Μικρός είχα κοπεί από τη χορωδία.

Στην πρώτη οντισιόν του Mamma Mia τους έστειλα δεκατρείς διαφορετικές βερσιόν, που είναι παράλογο.

Όταν τελειώνει το The Voice, το Instagram μου παγώνει, περιμένει τον Σεπτέμβριο να ξανανοίξει.

Έχω πάει σε ψυχολόγο μια φορά. Ωραία ήταν, έμαθα κι εγώ πράγματα έμαθε και ο ψυχολόγος πράγματα, απλά εγώ ήμουν αυτός που πλήρωσε. Έχω την ανάγκη νομίζω να αγαπήσω τον εαυτό μου πιο πολύ. Αυτόν τον καιρό, αν θέλεις να μάθεις την αλήθεια, δεν περνάω πολύ καλά με το μέσα μου και νομίζω αυτό αντανακλά» ανέφερε.

Ωστόσο η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη ανέφερε πως σε μέρος της συνέντευξης που δεν προβλήθηκε ο τραγουδιστής ανέφερε πως όταν είσαι καλά με κάποιον και δεν πας στο επόμενο βήμα, αλλά θέλεις να τον βλέπεις καλά και δεν είσαι έτοιμος να δώσεις κάτι παραπάνω από αυτό που δίνει ο άλλος, καλύτερα να πας λίγο πιο πίσω.

Λέτε αυτή να είναι η αιτία χωρισμού;

Μαρία Σολωμού - Πάνος Μουζουράκης: Αυτή είναι η σχέση τους μετά τον χωρισμό!

Πάνος Μουζουράκης: Έβγαλαν "καρδούλες" τα μάτια του! Μίλησε ανοιχτά για τον νέο του "έρωτα"!

Έβγαλαν "καρδούλες" τα μάτια του διάσημου τραγουδιστή! Φανερά συγκινημένος, ο Πάνος Μουζουράκης, μίλησε ανοιχτά για τον νέο του "έρωτα"! Τι δήλωσε και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό;

Ο ίδιος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την συγκίνησή του και "λύγισε" στο χθεσινό επεισόδιο του "The Voice". Τι ήταν όμως αυτό που τον έκανε να δηλώσει δημοσίως τον μεγάλο του έρωτα;

Ο λόγος για την ερμηνεία της Angelina , που τραγούδησε το «Tango της Νεφέλης». Ο ίδιος φανερά γοητευμένος, σηκώθηκε και είπε "Είμαι ερωτευμένος!"

Να υπενθυμίσουμε, πως ο διάσημος τραγουδιστής, έχει αποφασίσει να αλλάξει σελίδα στην ζωή του, με μεγάλες συνεργασίες να του "χτυπάνε" την πόρτα. Εμείς αναμένουμε να δούμε τα επόμενα βήματά του.