Σκάνδαλο στη showbiz! Στα δικαστήρια πασίγνωστος ηθοποιός!

Βαριά καμπάνα!

Σκάνδαλο στη showbiz! Στα δικαστήρια πασίγνωστος ηθοποιός!

Ένα σκάνδαλο μεγατόνων έχει ξεσπάσει στη showbiz μιας και έγινε γνωστή η είδηση πως ένας πασίγνωστος ηθοποιός δέχθηκε μήνυση και θα πρέπει να βρεθεί στα δικαστήρια.

Πρόκειται για έναν ηθοποιό που τον τελευταίο καιρό έχει βρεθεί στο προσκήνιο κυρίως λόγω του δραματικού χωρισμού του με τη διάσημη σύζυγό του.

Ο λόγος για τον Liam Hemsworth, ο οποίος δέχθηκε μήνυση και θα αναγκαστεί να πληρώσει κοντά στα 150.000 δολάρια μιας και ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από τα γυρίσματα της ταινίας που συμμετείχε.

Μάλιστα μόλις χθες έγινε γνωστή η είδηση για ακόμη μία κορυφαία ηθοποιό η οποία καλείται να παραστεί στο δικαστήριο μιας και κατηγορείται για κλοπή.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέβασε σε story τη φωτογραφία, ενώ την ίδια στιγμή η επίσημη προωθητική της ταινίας είχε βάλει σε story την ίδια φωτογραφία με προτροπή να μπει ο κόσμος και να ψηφίσει για τα Teen Choice Awards.

«O Hemsworth ή κάποιος που λειτουργεί εκ μέρους του ανέβασε τη φωτογραφία σε Instagram story δύο φορές στις 20 Ιουνίου του 2019. Την ίδια μέρα, υπήρχε ένα swipe-up στο story του Instagram που ενίσχυε τους ανθρώπους να ψηφίσουν για την ταινία Isn’t It Romantic για τα Teen Choice Movie Awards» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος που κατέθεσε τη μήνυση στον ηθοποιό.

ηθοποιός μήνυση

Σκάνδαλο! Στα δικαστήρια πασίγνωστη παρουσιάστρια και ηθοποιός! Τι συνέβη;

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στη showbiz καθώς αυτή η πασίγνωστη παρουσιάστρια πηγαίνει στα δικαστήρια μαζί με την εξίσου γνωστή ηθοποιό!

Μία γροθιά οι δύο γυναίκες έχουν κινηθεί νομικά προκειμένου να δώσουν τέλος σε μία αδικία που τις "πνίγει" εδώ και καιρό.

Στα δικαστήρια πασίγνωστη τραγουδίστρια! Οι κατηγορίες που την "καίνε'!

Ο λόγος για τη Σάντρα Μπούλοκ και την Έλεν Ντετζένερις. Οι δύο ισχυρές γυναίκες έκαναν μήνυση σε εταιρείες που χρησιμοποιούν φωτογραφίες τους προκειμένου να προωθήσουν προϊόντα ομορφιάς χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Ο σκοπός της κίνησής τους είναι η υποστήριξη του το γεγονότος πως η κάθε γυναίκα είναι όμορφη με τον δικό της τρόπο και δε χρειάζεται τίποτα παραπάνω.

Έτσι το πρωί της Τετάρτης, οι δύο κυρίες πήγαν στο δικαστικό μέγαρο του Los Angeles και μεταξύ άλλων είπαν: «οι εταιρίες αυτές εκμεταλλεύονται την φήμη, την επιτυχία και την επιρροή που έχουν στο κοινό, πωλώντας αδρά τις κρέμες αυτές που απευθύνονται σε γυναίκες της ηλικίας τους».

δικαστήρια ηθοποιός