Ο Γιώργος Λιάγκας «καρφώνει» τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Θέλω να τον προσγειώσω απότομα πρώτα σε μένα...»

Γιατί εξοργίστηκε ο παρουσιαστής;

Ο Γιώργος Λιάγκας «καρφώνει» τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Θέλω να τον προσγειώσω απότομα πρώτα σε μένα...»

Ο Γιώργος Λιάγκας «καρφώνει» τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μέσα από την εκπομπή του λέγοντας Θέλω να τον προσγειώσω απότομα πρώτα σε μένα...».

Ο παρουσιαστής με αφορμή μια ατάκα του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την συνέντευξη που του έδωσε ο πρωθυπουργός ξέσπασε και είπε τα εξής:

«Έχουμε κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα σαν εκπομπή, το ότι ήρθε ο σημερινός πρωθυπουργός -γιατί δεν έρχονταν πολιτικοί αυτού του επιπέδου στην Ελλάδα.

Φοβόντουσαν να εκτεθούν ή να περάσουν λίγο πιο προσωπικές στιγμές. Νιώθω ότι αυτή ήταν μια επιτυχία της εκπομπής. Πιστεύω ότι έχουμε βάλει πολλά λιθαράκια για την αρχή μιας νέας κατάστασης που θέλω να συμβεί στην τηλεόραση».

«Ο πρωθυπουργός έχει πάει σε όλες τις ζώνες. Θέλω να σας πω ότι την τελευταία συνέντευξη που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν βγει πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας την έδωσε σε μένα και την Φαίη, στο Πρωινό του ΑΝΤ1, επί μία ώρα. Μίλησε για τα προσωπικά του, για τη Μαρέβα, για τον χωρισμό του κλπ.

Θέλω να σας προσγειώσω λίγο απότομα και να προσγειώσω και τον Γρηγόρη λίγο απότομα. Όλοι αυτοί οι πρωθυπουργοί και οι σημαίνουσες πολιτικές προσωπικότητες, τιμούν εμάς που κάνουμε ελαφριά ψυχαγωγία μόνο όταν θέλουν να εκλεγούν. Στην Αμερική πολλοί πολιτικοί πάνε σε late night, πάνε παντού όταν δεν υπάρχει πολιτική ανάγκη» κατέληξε.

Εντωμεταξύ δείτε την αποκάλυψη βόμβα που είχε κάνει πριν λίγες μέρες στον αέρα της εκπομπής

Γιώργος Λιάγκας: Η πρώτη ανάρτηση μετά την απόφαση του ΕΣΡ για το κόψιμο της εκπομπής του!

Ο Γιώργος Λιάγκας «έσπασε» την σιωπή του και έκανε την πρώτη ανάρτηση μετά την απόφαση του ΕΣΡ για το κόψιμο της εκπομπής του!

Το ΕΣΡ αποφάσισε 150.000 ευρώ πρόστιμο και κόψιμο της εκπομπής του από τον ΣΚΑΙ για το συμβάν με την φοιτήτρια στο ΑΠΘ!

Ο παρουσιαστής μετά την απόφαση αυτή βρέθηκε στο «ησυχαστήριο» του. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι γνωστό πως είναι χειμερινός κολυμβητής.

Έτσι θέλησε να βρεθεί στο κολυμβητήριο για να χαλαρώσει. «Ησυχία» ήταν το μήνυμα που συνόδευε την φωτογραφία του, δείχνοντας πως δεν αφήνει τις αρνητικές εξελίξεις να τον επηρεάσουν.

undefined

undefined