Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η Ιλένια Ουίλιαμς αποκαλύπτει τι επαφές έχει μαζί του μετά τον χωρισμό!

Μίλησαν μετά το θάνατο της μητέρας του;

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η Ιλένια Ουίλιαμς αποκαλύπτει τι επαφές έχει μαζί του μετά τον χωρισμό!

Η Ιλένια Ουίλιαμς και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν είναι πια μαζί, με την τραγουδίστρια να αποκαλύπτει για πρώτη φορά on camera τι επαφές έχει μαζί με τον πρώην σύντροφό της μετά τον χωρισμό τους.

Το ζευγάρι έχει χαράξει χωριστές πορείες εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν έχει μιλήσει ανοικτά για τις σχέσεις που έχουν διατηρήσει.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μάλιστα "πάγωσε" σε μία σχετική ερώτηση που δέχθηκε για τον χωρισμό του με την Ιλένια.

Η Ιλένια Ουίλιαμς μίλησε στην εκπομπή "Happy Day" και μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει και σε μία ερώτηση σχετικά με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και για το εάν έχει επικοινωνήσει μαζί του μετά το θάνατο της μητέρας του.

«Δεν θα το έλεγα δημοσίως αν μιλάω με τον Δημήτρη ή όχι μετά τον Δημήτρη… Τι συμβαίνει από εδώ και στο εξής είναι θέμα καθαρά δικό μας και δεν θα έμπαινα σε αυτή την διαδικασία ποτέ αν μιλάμε ή δεν μιλάμε να το αναλύσω και να το συζητήσω» ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day".

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η Ιλένια «έσπασε» την σιωπή της μετά τον χωρισμό - «Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά»!

Η Ιλένια Ουίλιαμς μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο «έσπασε» την σιωπή της και μίλησε ανοιχτά. «Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά», είπε μεταξύ άλλων.

Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο Celebrity και μίλησε στην Ανθή Μιμιγιάννη για την προσωπική της ζωή.

Περίπου δυο μήνες έχουνε περάσει από την ημέρα που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε στο Πρωινό πως με την Ιλένια αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην ζωή τους.

«Ήμουν σε μια σχέση που είχε εκτεθεί πολύ και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά αφού διήρκεσε πέντε χρόνια. Είναι μια προσωπική επιλογή δύο ανθρώπων που οδηγήθηκαν σε αυτή την απόφαση. Τι να σχολιάσεις πάνω σε αυτό; Τους λόγους; Δεν χρειάζεται» τόνισε η Ιλένια Ουίλιαμς.

Ενώ συνέχισε Ιλένια Ουίλιαμς και δήλωσε: «Έχουν αλλάξει αρκετά τα πράγματα. Ακόμη προσπαθώ να βρω τα πατήματά μου, αλλά με έχει βοηθήσει και το γεγονός ότι δουλεύω πάρα πολύ. Ακόμα και το σπίτι μου έχει μετατραπεί πλέον σε ένα χώρο όπου πηγαίνω μόνο για ύπνο».