Κωνσταντίνος Αργυρός: Πρώην σύντροφος του είναι σχέση με συνεργάτη του Νίκου Μουτσινά!

Δείτε τις φωτογραφίες απόδειξη!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Πρώην σύντροφος του είναι σχέση με συνεργάτη του Νίκου Μουτσινά!

Πρώην σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού βρίσκεται σε σχέση με συνεργάτη του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή και η είδηση επιβεβαιώνεται με δυο φωτογραφίες.

Μπορεί κανένας από τους δυο να μην έχει μιλήσει ανοιχτά για την σχέση τους και να θέλουν να την κρατάνε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο το Instagram... μίλησε.

Ο λόγος για τον Κατρίνα Τσάνταλη, επικεφαλή Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ της γνωστής, με μεγάλη παράδοση στον χώρο οινοποιίας, «Tsantali» που ανήκει στην οικογένειά της - η οποία στο παρελθόν ήταν με τον Κωνσταντίνο Αργυρό - και τον Ανδρέα Βούλγαρη, μέλος των Alcatrash, της μπάντας που συνοδεύει καθημερινά τον Νίκο Μουτσινά στο «Καλό Μεσημεράκι».

Την είδηση πως είναι μαζί επιβεβαιώνουν οι παρακάτω φωτογραφίες. Και οι δυο έχουν κάνει αναρτήσεις από το ίδιο σπίτι και συγκεκριμένα από το ίδιο σαλόνι.

Πέτρος Βούλγαρης Alcatrash σχέση

Κωνσταντίνος Αργυρός πρώην σύντροφος

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Βόμβα»! Είχε σχέση με ηθοποιό από το Μπρούσκο και δεν το έμαθε κανείς!

«Βόμβα»! Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε σχέση με ηθοποιό από το Μπρούσκο και δεν το έμαθε κανείς!

Ο γνωστός τραγουδιστής δε θέλει να τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική του ζωή και αυτός είναι ένας λόγος που ποτέ δεν έχει επιβεβαιώσει κάποια σχέση του.

Ωστόσο, πολλά είχαν ακουστεί και γραφτεί για τον φημολογούμενο έρωτα του Κωνσταντίνου Αργυρού με την όμορφη χορογράφο-ηθοποιό Αναστασία Δρακά το 2015.

Η Αναστασία Δρακά έπαιζε στην σειρά «Μπρούσκο» και υποδυόταν την Άννα, αλλά την είχαμε δει και ως χορογράφο στο Dancing with the Stars.

Κανείς από τους δύο όμως δεν επιβεβαίωσε ποτέ (αλλά ούτε και διέψευσε) την ύπαρξη μιας ερωτικής σχέσης μεταξύ τους.

Κωνσταντίνος Αργυρός σχέση Μπρούσκο Αναστασία Δρακά

Συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά μπαίνει στο Power of Love!

Συνεργάτης του παρουσιαστή Νίκου Μουτσινά μπαίνει στο Power of Love!

Συνεργάζονται στην εκπομπή «Για την παρέα» στο OpenTv, είναι μουσικός και δεν είναι η πρώτη τηλεοπτική σεζόν που τον βλέπουμε. Ποιος είναι;

Αν δεν το έχεις καταλάβει ακόμη ο λόγος είναι για τον Ανδρέα Βούλγαρη από την μπάντα που παίζει στην εκπομπή του Μουτσινά.

Συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά μπαίνει στο Power of Love!

Ο ίδιος με το χιούμορ που διαθέτει και τους ξεκαρδιστικούς του διαλόγους με τον Νίκο Μουτσινά έχει κερδίσει ήδη την αγάπη του κοινού.

Ο επίσημος λογαριασμός της εκπομπής «Για την Παρέα» στο Instagram, δημοσίευσε σήμερα το μεσημέρι μία φωτογραφία που απεικονίζει τον Ανδρέα Βούλγαρη ανακοινώνοντας πως είναι ο νέος παίκτης που θα μπει στο Power of Love του ΣΚΑΙ.

Φυσικά επρόκειτο για ένα τρολ. Ωστόσο στην φωτογραφία τον παρουσίασαν ως αισιόδοξο, δυναμικό και δημιουργικό, χωρίς μειονεκτήματα και ψάχνει έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά μπαίνει στο Power of Love!