Ραγίζει καρδιές η Καίτη Φίνου - «Τίποτα δεν είναι δεδομένο στην ζωή»!

Το φωτογραφικό άλμπουμ που έφερε στην δημοσιότητα!

Ραγίζει καρδιές η Καίτη Φίνου - «Τίποτα δεν είναι δεδομένο στην ζωή»!

Ραγίζει καρδιές η Καίτη Φίνου με την ανάρτηση για τις αδερφές της που έφυγαν από την ζωή. «Τίποτα δεν είναι δεδομένο στην ζωή», έγραψε μεταξύ άλλων.

Η ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τις ελληνικές ταινίες, περνάει μια δύσκολη περίοδο στη ζωή της, καθώς μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχασε και τις δυο αδερφές της.,

Πριν από λίγες ημέρες για ακόμη μια φορά ο θάνατος της "χτύπησε" την πόρτα, καθώς η μικρή της αδερφή, Γιάννα πέθανε από καρκίνο. Το μήνυμα της τότε είχε "τσακίσει" κόκαλα.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση της, η Καίτη Φίνου ράγισε καρδιές με τα λόγια της και το φωτογραφικό άλμπουμ με το οποίο αποχαιρέτησε τις αδερφές της.

«Ένα μικρό φωτογραφικό υλικό με τους αγγέλους μου…..
Όμορφες στιγμές,χαρούμενες στιγμές…..αυτές τις στιγμές που θα έχω πάντα στο μυαλό μου. Έσβησα τις τελευταίες εικόνες από την Μαίρη,θα καταφέρω να σβήσω και τις άσχημες μέρες και νύχτες που περνούσε η Γιάννα. Θα υπαρχουν πάντα στο μυαλό μου,στην καρδιά μου…..εδώ βάζω μια τελεία δημόσια.
Σας ευχαριστώ όλους για τα λόγια συμπαράστασης, ευχαριστώ όλους τους φίλους που στάθηκαν πλάι μου,ευχαριστώ το σπίτι του ηθοποιού και την Άννα Φόνσου,ευχαριστώ το Ογκολογικό του Αλεξάνδρας, το Ιπποκράτειο το Τζάνειο και τον Ευαγγελισμό.Ευχαριστώ τα sites που χειρίστηκαν με λεπτότητα τις απώλειές μου….. Να έχετε υγεία,να λέτε σ’αγαπώ στους ανθρώπους σας και μην ξεχνάτε πως τίποτα δεν είναι δεδομένο στην ζωή».

 Καίτη Φίνου

ελληνικές ταινίες

θάνατος ηθοποιός

καρκίνος

ραγισμένες καρδιές

φωτογραφικό άλμπουμ

ηθοποιός αδερφή θάνατος

παλιές φωτογραφίες

Καίτη Φίνου αδερφές

Καίτη Φίνου: Συγκλονιστικές δηλώσεις μετά την κηδεία της αδερφής της! "Σου είπαμε αντίο..."

"Σου είπαμε μικρό μου το τελευταίο αντίο." Συγκλονιστικές είναι οι δηλώσεις της Καίτη Φίνου μετά την κηδεία της αδερφής της!

Η Καίτη Φίνου βυθίστηκε στο πένθος και την οδύνη, αφού έχασε τη μικρή της αδερφή, Γιάννα, η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Πιο συγκεκριμένα, η Καίτη αποχαιρέτησε την αδελφή της, γράφοντας, «Σου είπαμε μικρό μου το τελευταίο αντίο. Πας να βρεις την Μαίρη. Δεν ξέρω γιατί εγώ η μεγαλύτερη έπρεπε να ζήσω για να σας αποχαιρετήσω. Κάποιος λόγος θα υπάρχει που μόνο Αυτός γνωρίζει…. Καλή αντάμωση αγαπημένες μου».

H ίδια μίλησε για αυτή την μεγάλη τραγωδία που της χτύπησε την πόρτα.