Άννα Τσακουρίδου: Ένα χρόνο μετά το GNTM έκανε την πιο σικ αλλαγή στα μαλλιά της!

Τι λέτε της πάει;

Άννα Τσακουρίδου: Ένα χρόνο μετά το GNTM έκανε την πιο σικ αλλαγή στα μαλλιά της!

Ένα χρόνο μετά την συμμετοχή της στο GNTM η Άννα Τσακουρίδου έκανε την πιο σικ αλλαγή στα μαλλιά της, την οποία έχουν ακολουθήσει πολλές celebrities.

Μπορεί η ίδια να μην κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό, ωστόσο ξεχώρισε μέσα στο παιχνίδι με την απίστευτη ομορφιά της.

Το 25χρονο μοντέλο ένα χρόνο μετά την συμμετοχή της συνεχίζει την ενασχόληση της με το χώρο της μόδας, ενώ ασχολείται πολύ με το χορό, συμμετέχοντας σε video clips γνωστών καλλιτεχνών αλλά και σε νυχτερινά κέντρα.

Πριν λίγη ώρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Άννα Τσακουρίδου αποκάλυψε στους followers της πως έκανε αφέλειες.

Στο σημείο αυτό να θυμηθούμε πως είναι σήμερα η παίκτρια που είχε σπαράξει στο κλάμα με την επιλογή των κριτών να της κόψουν τα μαλλιά.

Άννα Τσακουρίδου GNTM μαλλιά

GNTM: Έπεσαν όλα τα μαλλιά της Σουζάνα και αναγκάστηκε να βάλει περούκα! Αυτή είναι η εικόνα της! (Βίντεο)

Έπεσαν όλα τα μαλλιά της Σουζάνα από το GNTM και αναγκάστηκε να βάλει περούκα. Αυτή είναι η εικόνα του μοντέλου σήμερα.

Μετά την αποχώρηση της από το σπίτι, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου» όπου και αναφέρθηκε στην εμπειρία της μέσα στο παιχνίδι.

Μεταξύ άλλων, και της αναφορά της στην διπλή της αποχώρηση, έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη, καθώς εμφανίστηκε στο πλατό με περούκα και οι παρουσιαστές αναρωτήθηκαν το γιατί.

«Είναι προσωρινό, χθες πήγα να επιχειρήσω να κάνω κάτι στο μαλλί μου ένα αφρικάνικο wave και μου έπεσαν όλα τα μαλλιά! Ήμουν πάρα πολύ φρικαρισμένη και αναγκάστηκα να αγοράσω μία περούκα για να έρθω εδώ», είπε χαρακτηριστικά η Σουζάνα Κουόλ και έμειναν όλοι άφωνοι.

GNTM: Αγνώριστη η Λυδία Κατσανικάκη! Μας άφησε άφωνους με μαύρο καρέ μαλλί!

Η Λυδία Κατσανικάκη που έγινε γνωστή μέσα από το GNTM έγινε αγνώριστη! Μας άφησε άφωνους με μαύρο καρέ μαλλί!

Η ίδια παρά την καλή της πορεία στον διαγωνισμό δεν τα κατάφερε να ανταπεξέλθει σε μια δοκιμασία, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

Η Λυδία Κατσανικάκη μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι μόδας του Star έχει επιστρέψει στις καθημερινές της συνήθειες και περνάει όμορφες και δημιουργικές στιγμές με αγαπημένα της πρόσωπα.

GNTM - spoiler: Αυτά τα κορίτσια αποχωρούν από το σπίτι, αλλά μπαίνουν ξανά!

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της, με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή τη φορά, η Λυδία δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μπροστά από ένα καθρέφτη φορώντας μια καρέ μαύρη περούκα και πραγματικά είναι αγνώριστη.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

GNTM: Αγνώριστη η Λυδία Κατσανικάκη! Μας άφησε άφωνους με μαύρο καρέ μαλλί!