Αυτή την κοπέλα από το GNTM την θυμάστε; Είχε πλαντάξει στο κλάμα για τα μαλλιά της! Σήμερα είναι αγνώριστη...

Αδιανόητη αλλαγή!

Αυτή την κοπέλα από το GNTM την θυμάστε; Είχε πλαντάξει στο κλάμα για τα μαλλιά της! Σήμερα είναι αγνώριστη...

Αυτή την κοπέλα από τον περσινό κύκλο του GNTM την θυμάστε; Είχε πλαντάξει στο κλάμα για τα μαλλιά της. Σήμερα είναι αγνώριστη...

Πέρσι μετά από αρκετά χρόνια ήρθε και πάλι στην τηλεόραση το ριάλιτι μοντέλων και όταν ήρθε η ώρα των αλλαγών τα κορίτσια είχαν δυσκολευτεί πολύ.

GNTM- Spoiler: Αυτή είναι η παίκτρια που θα μείνει εκτός σπιτιού στο επεισόδιο της Δευτέρας!

Η Έλντα ήταν από τις κοπέλες που δεν μπορούσε να συμβιβαστεί με το νέο της κούρεμα, αφού προσπαθούσε πολλά χρόνια να τα μακρύνει. Οι κριτές τις τα έκοψαν αγορέ κάτι που την έκανε να πλαντάξει στο κλάμα.

Ένα χρόνο μετά την συμμετοχή της στο παιχνίδι, η Έλντα είναι άλλος άνθρωπος. Μάκρυνε τα μαλλιά της, τα έβαψε καστανά και αν την βλέπαμε στο δρόμο δεν θα την αναγνωρίζαμε.

GNTM παίκτρια μαλλιά κλάμα αγνώριστη

«Βόμβα» στο GNTM! Το καλά κρυμμένο μυστικό παίκτριας αποκαλύφθηκε!

«Βόμβα» έσκασε για το GNTM. Το καλά κρυμμένο μυστικό παίκτριας αποκαλύφθηκε και έχει δημιουργηθεί πανικός γύρο από το όνομα της.

Πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στο παιχνίδι η σχεδιάστριας Κάλλιας Κοσιέρη φωτογραφήθηκαν με δημιουργίες της και η νικήτρια της δοκιμασίας κέρδισε ένα φόρεμα της.

GNTM: Σκάνδαλο με την παραγωγή! Έφεραν πίσω αυτή την παίκτρια!

Την δοκιμασία αυτή κέρδισε η Κάτια Ταραμπάνκο, καθώς είναι μια από τις πιο δυνατές παίκτριες μέσα στο GNTM, αφού είναι επαγγελματία μοντέλο.

Μήπως όμως δεν ήταν τυχαίο αλλά «στημένο»;

Όπως αποκαλύφθηκε στα social media η Κάτια Ταραμπάνκο είχε συνεργαστεί με την Κάλλια Κοσιέρη, αφού είχε περπατήσει στο Bridal Expo 2018 με δημιουργία της.

Βόμβα» στο GNTM! Το καλέ κρυμμένο μυστικό παίκτριας αποκαλύφθηκε

GNTM: Χωρισμός «βόμβα»! Δεν πρόλαβε να βγει από το σπίτι και το διέλυσαν!

Χωρισμός «βόμβα» μετά το GNTM! Δεν πρόλαβε να βγει από το σπίτι και το διέλυσαν και μάλιστα η ίδια έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις!

Η 21χρονη βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Πέμπτης στη Φωλιά των Κου Κου και μίλησε για όλα!

Η ίδια λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης αιφνιδίασε τους πάντες, καθώς όταν ρωτήθηκε για τον σύντροφό της, αποκάλυψε πως μετά το τέλος του GNTM, χώρισε. «Δεν ξέρω τι κάνει. Όταν βγήκα από το παιχνίδι ήμασταν μαζί, τώρα πλέον δεν ήμαστε μαζί» είπε με αμηχανία η Γκλόρια.

GNTM: Είδηση «βόμβα»! Ο Μπουράκ Χακί «εισβάλει» στο ριάλιτι;

GNTM - Spoiler! Αυτή είναι η τελική τετράδα! Ανατροπή με το που θα γίνει ο τελικός! (Βίντεο)

Σας έχουμε ένα spoiler «φωτιά» για το GNTM! Αυτή είναι η τελική τετράδα του διαγωνισμού και συνέβη μια ανατροπή με το που θα γίνει ο τελικός!

Το ριάλιτι μόδας του Star από πέρυσι έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και κάθε επεισόδιο που προβάλλεται «σπάει» τα νούμερα της τηλεθέασης!

Σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ η δημοσιογράφος Κλεοπάτρα Πατλάκη, παρουσίασε ένα εκτενές ρεπορτάζ για τον διαγωνισμό μόδας!

Συγκεκριμένε ανέφερε ότι αν και αρχικά ο ημιτελικός ήταν να γίνει στο Μαρόκο τελικά δεν κατέστη δυνατόν λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Επομένως ο ημιτελικός τελικά αναμένεται να γίνει στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο.

Όσο για την τελική τετράδα που θα βρεθεί στον τελικό, σύμφωνα πάντα με την Κλεοπάτρα Πατλάκη είναι οι: Χαρά Παππά, η Κέισι Μίζιου, η Κάτια Ταραμπάνκο και η Ίλντα Κρόνι.

Δείτε το σχετικό βίντεο: