GNTM: Σκάνδαλο με την παραγωγή! Έφεραν πίσω αυτή την παίκτρια!

Για ποιο λόγο;

GNTM: Σκάνδαλο με την παραγωγή! Έφεραν πίσω αυτή την παίκτρια!

Σκάνδαλο έγινε με την παραγωγή του GNTM! Αυτή είναι η παίκτρια που έφεραν πίσω... Θα σηκώσει θύελλα αντιδράσεων!

Ενώ όλα έδειχναν πως αυτή τη βδομάδα θα δούμε την αποχώρηση αυτής της παίκτριας, τα δεδομένα αλλάζουν με την παραγωγή να κάνει ένα έντεχνο τρικ και να την κρατάει στο παιχνίδι.

GNTM: Σταματούν εκτάκτως τα γυρίσματα! Τι συνέβη;

Σύμφωνα λοιπόν με spoilers που είχαν κυκλοφορήσει, τη Δευτέρα αποχωρεί από το διαγωνισμό η Νίνα και την Τρίτη η Σουζάνα. Μία ανατροπή όμως έρχεται για να φέρει τα πάνω κάτω, μιας και την Τρίτη, η Μαρτίνα θα ζητήσει να αποχωρήσει οικειοθελώς και τη θέση θα πάρει... ποια άλλη; Η Σουζάνα!

Έτσι η «FF» παραμένουν ζωντανές και μέσα στο παιχνίδι, έτοιμες για πολύ ακόμα δράμα!

GNTM: Χωρισμός «βόμβα»! Δεν πρόλαβε να βγει από το σπίτι και το διέλυσαν!

Χωρισμός «βόμβα» μετά το GNTM! Δεν πρόλαβε να βγει από το σπίτι και το διέλυσαν και μάλιστα η ίδια έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις!

Η 21χρονη βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Πέμπτης στη Φωλιά των Κου Κου και μίλησε για όλα!

Η ίδια λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης αιφνιδίασε τους πάντες, καθώς όταν ρωτήθηκε για τον σύντροφό της, αποκάλυψε πως μετά το τέλος του GNTM, χώρισε. «Δεν ξέρω τι κάνει. Όταν βγήκα από το παιχνίδι ήμασταν μαζί, τώρα πλέον δεν ήμαστε μαζί» είπε με αμηχανία η Γκλόρια.

GNTM: Είδηση «βόμβα»! Ο Μπουράκ Χακί «εισβάλει» στο ριάλιτι;

GNTM - Spoiler! Αυτή είναι η τελική τετράδα! Ανατροπή με το που θα γίνει ο τελικός! (Βίντεο)

Σας έχουμε ένα spoiler «φωτιά» για το GNTM! Αυτή είναι η τελική τετράδα του διαγωνισμού και συνέβη μια ανατροπή με το που θα γίνει ο τελικός!

Το ριάλιτι μόδας του Star από πέρυσι έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και κάθε επεισόδιο που προβάλλεται «σπάει» τα νούμερα της τηλεθέασης!

Σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ η δημοσιογράφος Κλεοπάτρα Πατλάκη, παρουσίασε ένα εκτενές ρεπορτάζ για τον διαγωνισμό μόδας!

Συγκεκριμένε ανέφερε ότι αν και αρχικά ο ημιτελικός ήταν να γίνει στο Μαρόκο τελικά δεν κατέστη δυνατόν λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Επομένως ο ημιτελικός τελικά αναμένεται να γίνει στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο.

Όσο για την τελική τετράδα που θα βρεθεί στον τελικό, σύμφωνα πάντα με την Κλεοπάτρα Πατλάκη είναι οι: Χαρά Παππά, η Κέισι Μίζιου, η Κάτια Ταραμπάνκο και η Ίλντα Κρόνι.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

TAGS