Μέγκι Ντρίο: Έδωσε απάντηση "φωτιά" για τις σχέσεις της με την Κατερίνα Καινούργιου! «Είχε γίνει μία παρατήρηση...»!

Τα είπε όλα!

Μέγκι Ντρίο: Έδωσε απάντηση

Η Μέγκι Ντρίο δε δίστασε στιγμή και έδωσε μία απάντηση σκέτη "φωτιά" για τις σχέσεις που έχει με την παρουσιάστρια της εκπομπής «Ευτυχείτε»! «Είχε γίνει μία παρατήρηση από την Κατερίνα Καινούργιου»!

Το γνωστό μοντέλο παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό «TV Έθνος» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με την παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Open.

Πώς είναι η συνεργασία σας με την Κατερίνα Καινούργιου στο «Ευτυχείτε!» του Open TV;

Είναι μια χαρά. Τελευταία γράφτηκαν κάποια ψέματα και πρέπει να πω ότι τίποτα δεν έχει συμβεί, είναι όλα καλά. Όντως είχε γίνει από την Κατερίνα μια παρατήρηση on air για ένα σχόλιο που έκανα για την Εύη Ιωαννίδου, που θεωρώ ότι είχε κάθε δικαίωμα να το κάνει. Δέχομαι κάθε παρατήρηση που είναι για το καλό μου από την Κατερίνα Καινούργιου.

Τηλεοπτικά τι άλλο θα σας ενδιέφερε να κάνετε;

Έχει γίνει μια κουβέντα για το «Just the 2 Of Us», αλλά δεν έχω κλείσει και δεν έχω πάει ακόμη στο κάστινγκ. Θα δούμε.

Μάλιστα σχολίασε και για το όταν είδε τον πρώην της να δίνει "καυτά" φιλιά με την Εύη Ιωαννίδου!

Μέγκι Ντρίο: Η ενόχληση της παρουσιάστριας με την στάση της απέναντι στην Εύη Ιωαννίδου!

Μεγάλη ήταν η ενόχληση της παρουσιάστριας με την στάση της Μέγκι Ντρίο απέναντι στην πρώην συμπαίκτρια και φίλη της Εύη Ιωαννίδου!

Όλα ξεκίνησαν μετά την προβολή δηλώσεων της Εύης Ιωαννίδου, οι οποίες έκαναν έξαλλη τη Μέγκι!

Ευτυχείτε: Οι πρωταγωνιστές του ροζ σκανδάλου της ΕΡΤ μιλάνε για πρώτη φορά!

Ανέβηκαν οι τόνοι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, με αφορμή αποκάλυψη της Μέγκι Ντρίο για την προσωπική ζωή του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Εύης Ιωαννίδου, με την Καινούργιου να κάνει παρατήρηση λέγοντας χαρακτηριστικά...

"Μη μιλήσει κανείς. Εννοείς ότι τα είχε ο Ντάνος με την Εύη; Αυτό δεν είναι ωραίο που κάνεις. Είναι πολύ προσωπικό τους. Το να λέγονται στον αέρα μιας εκπομπής κάποια πράγματα είναι άκομψο. Γιατί βγάζεις εκνευρισμό; Δεν είπε κάτι κακό για σένα. Είπε η Μέγκι ότι υπήρχε φλερτ. Δεν είμαι τρελή. Εγώ δε σου βάζω χέρι. Μην τη δίνεις την άλλη στον αέρα. Εμένα αυτό που δε μου άρεσε και δεν το παίρνω πίσω, είναι να δίνουμε καταστάσεις προσωπικές που μπορεί να μην είναι γνωστές. Αν θες να πας σε άλλη εκπομπή, να πας στους μεσημεριανούς μπορεί να είσαι καλοδεχούμενη. Δε θέλω στη δική μου εκπομπή".