X - Factor: Η έναρξη του μεγάλου τελικού που εντυπωσίασε τους πάντες!

Φαντασμαγορική έναρξη!

X - Factor: Η έναρξη του μεγάλου τελικού που εντυπωσίασε τους πάντες!

Η έναρξη του μεγάλου τελικού του X - Factor εντυπωσίασε τους πάντες! Σκηνικά και κριτές έλαμπαν! Η μεγάλη βραδιά είναι εδώ και μας υπόσχεται πολλά!

Να θυμίσουμε πως ο Δημήτρης Παπατσάκωνας, ο Γιάννης Γρόσης και οι AC2 διεκδικούν το δισκογραφικό συμβόλαιο και το χρηματικό έπαθλο!

Στην έναρξη του show είδαμε τους παίκτες που διαγωνίστηκαν στα προηγούμενα επεισόδια και δεν κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό να τραγουδάνε κλασσικά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ξεσηκώνοντας το πλατό!

Πρόσφατα δημιουργήθηκε πανικός όταν συνελήφθη διαγωνιζόμενος του παιχνιδιού που κατηγορείται για παιδεραστία!

X-Factor: Η ερμηνεία του Χρήστου Μάστορα με τους παίκτες του που ξεσήκωσε το κοινό! (Βίντεο)

Η ερμηνεία του Χρήστου Μάστορα στο σημερινό επεισόδιο του X-Factor με τους παίκτες του που ξεσήκωσε το κοινό!

Οι διαγωνιζόμενοι του μουδικού διαγωνισμού του Open βρέθηκαν για πρώτη φορά πάνω στη σκηνή μαζί με τον μέντορα τους.

Αυτήν την φορά όχι για να ακούσουν την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού που με τη θετική ψήφο του αποφασίζει ποιοι παίκτες θα παραμείνουν στο παιχνίδι, αλλά για να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους σε ντουέτα-πρόκληση.

Ο Γιάννης Γρόσης και ο Δημήτρης Παπατσάκωνας, της ομάδας των αγοριών 16-24, «μοιράστηκαν» τη σκηνή του X Factor με τον μέντορά τους, Χρήστο Μάστορα και τραγούδησαν «Και τι ζητάω», στο έβδομο live.X-Factor Highlights: Τα νεύρα του Μάστορα, η ασθένεια και η αποχώρηση!

Φυσικά η ερμηνεία τους ξεσήκωσε το κοινό και τους αποθέωσαν!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

X-Factor: Αυτοί είναι οι πρώτοι που "τσέκαραν" το εισιτήριο για τον τελικό!

Η αγωνία κορυφώνεται! Αυτοί είναι οι δύο πρώτοι που το κατάφεραν και "τσέκαραν" το χρυσό εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του X-Factor!

Τα δύο πρώτα ονόματα που ανακοίνωσε η Δέσποινα Βανδή πέρασαν άμεσα στον τελικό και δε χρειάστηκε να μονομαχήσουν για τη θέση τους!

Ο λόγος για τον Δημήτρη Παπατσάκωνα και τον Γιάννη Γρόση από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα! Και οι δύο συγκίνησαν τους κριτές με τις ερμηνείες τους, με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο να σημειώνει για τον δεύτερο πως αυτός θα πρέπει να είναι ο νικητής.