Νώντας Παπαντωνίου: «Σπάει» τη σιωπή του για τη σχέση του με την Ασημίνα και πετάει «καρφιά» στην Τούνη!

«Δε θεωρώ φυσιολογικό να...»!

Νώντας Παπαντωνίου: «Σπάει» τη σιωπή του για τη σχέση του με την Ασημίνα και πετάει «καρφιά» στην Τούνη!

Ο Νώντας Παπαντωνίου «σπάει» την σιωπή του πρώτη φορά για την σχέση του με την Ασημίνα από το GNTM και πετάει «καρφιά» στη Ιωάννα Τούνη.

Ο μπασκετμπολίστας μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και αναφέρθηκε τόσο στον χωρισμό, όσο και στο αν έχει και ο ίδιος προχωρήσει στην προσωπική του ζωή.

«Με την Ιωάννα ήμασταν κοντά στα δυο χρόνια μαζί. Δεν θα μπορούσαμε να ξαναείμαστε μαζί. Ο καθένας μας έχει πάρει τον δρόμο του. Νομίζω ότι ταιριάζαμε γενικά, όχι μόνο εμφανισιακά. Δίπλα της πήρα μάστερ σαν φωτογράφος» είπε αρχικά ο Νώντας Παπαντωνίου.

Όταν ρωτήθηκε για τον νέο σύντροφο της Ιωάννας Τούνη, απάντησε αναφερόμενος μάλιστα και στις φήμες πως είναι μαζί με την Ασημίνα: «Δε θεωρώ φυσιολογικό να αλλάζουν τα συναισθήματα τόσο γρήγορα. Δε θέλω να αφήσω υπονοούμενα. Ο καθένας όπως νιώθει. Αλλά εγώ σαν άνθρωπος δε μπορώ να προχωρήσω τόσο εύκολα. Δε θα παρουσίαζα κάτι τόσο εύκολα. Δηλαδή και εγώ να ήμουν ζευγάρι με την Ασημίνα δε θα βλέπατε πουθενά τίποτα. Ακούγονται διάφορα, αλλά δε με απασχολεί. Ούτε επιβεβαιώνω κάτι, αλλά ούτε και διαψεύδω».

Νώντας Παπαντωνίου: Κατακεραύνωσε δημόσια την Ιωάννα Τούνη - «Δεν είμαι ινφλουένσερ να λέω...»!

Ο Νώντας Παπαντωνίου κατακεραύνωσε δημόσια την Ιωάννα Τούνη λίγους μήνες μετά τον χωρισμό τους, αλλά και την ανακοίνωση πως έριξαν τίτλους τέλους.

Συγκεκριμένα, πρώτο το Youweekly.gr είχε αποκαλύψει πως το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί, ενώ λίγες ημέρες αργότερα ήρθε και η επιβεβαίωση.

Η Ιωάννα Τούνη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο «My style rocks» με ένα μακροσκελές κείμενο στον λογαριασμό της στο Instagram αποκάλυψε πως με τον Νώντα Παπαντωνίου όχι μόνο δεν είναι μαζί, αλλά είχαν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό.

Μάλιστα, στο ταξίδι τους στο Μπαλί ήταν ήδη χωρισμένοι, ωστόσο, ήθελαν να δουν μήπως μπορέσουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους.

Ο Νώντας Παπαντωνίου, μπορεί τόσο καιρό να μην είχε κάνει καμία δήλωση, όμως πριν λίγες ώρες απάντησε σε σχόλια διαδικτυακών του φίλων στο Instagram.

Ο ίδιος κατακεραύνωσε την Ιωάννα Τούνη, λέγοντας πως δεν είναι ινφλουένσερ να μιλάει δημόσια για την σχέση του, ενώ σε άλλο σχόλιο είπε πως δεν υπάρχει λόγος να μιλάει για πρώην σχέση του μετά από ένα μήνα.

undefined