Ζενεβιέβ Μαζαρί: Λίγες ώρες πριν τον τελικό προδίδει τα «μυστικά» των φιναλίστ! Ποια αποκάλεσε «Μικρή Ζεν»;

«Είναι το πρόσωπο που θα κερδίζει πάντα»!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Λίγες ώρες πριν τον τελικό προδίδει τα «μυστικά» των φιναλίστ! Ποια αποκάλεσε «Μικρή Ζεν»;

Λίγες ώρες πριν τον τελικό του GNTM, η Ζενεβιέβ Μαζαρί προδίδει τα «μυστικά» των φιναλίστ! Ποια αποκάλεσε χαρακτηριστικά: «Μικρή Ζεν»;

Ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι μόδας του Star είναι απόψε το βράδυ και όλοι περιμένουν με πολύ μεγάλη αγωνία ποια θα είναι η μεγάλη νικήτρια!

Η art director, Ζενεβιέβ Μαζαρί βρέθηκε στο πλατό της «Φωλιάς των Κου Κου» για να μιλήσει για το φλέγον ζήτημα!

Είπε χαρακτηριστικά:

«Η Κάτια είναι ένα παρά πολύ δυναμικό κορίτσι που όπου τη ρίξεις θα κάνει τη δουλειά της πολύ σωστά. Είναι επαγγελματίας, άψογη και δεν φοβάται τίποτα. Δεν θα προβληματιστεί με κάποιο κόνσεπτ, δεν θα νιώσει αμφιβολία για τον εαυτό της. Έχει μια πολύ εσωτερική δύναμη. Έχει τρομερή σιγουριά για τον εαυτό της, ότι κι αν σημαίνει αυτό. Μερικοί το θεωρούν έπαρση αλλά βοηθάει σε αυτή τη δουλειά. Γιατί αν πιστεύεις στον εαυτό σου, η κάμερα το βλέπει αυτό.

Αγαπημένη η Κέισι, την λατρεύω. Πιστεύω πως στις χήρες ήταν η ωραίοτερη της στιγμή, έκανε τους πάντες να σωπάσουν. Είναι ένα κορίτσι που ξέρει ότι είναι σέξι και δεν το φοβάται. Έχει πολλή δύναμη.

Τέλος, η Ζενεβιέβ δε δίστασε να χαρακτηρίσει… «μικρή Ζεν» την Άννα Μαρία Ηλιάδου. «Πραγματικά έχει τόσα πολλά καλά. Δυστυχώς η φύση σε κάποιους ανθρώπους δίνει τα πάντα απλόχερα. Η Άννα Μαρία είναι το πρόσωπο που θα κερδίζει πάντα στο κάστινγκ και θα την θυμάσαι πάντα.

Και οι τρεις έχουν κόνσεπτ που τα πήγαν συγκλονιστικά και κόνσεπτ που δεν τα πήγαν. Είχαν πάντα σκαμπανευάσματα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Αποκαλύψεις φωτιά για την προσωπική της ζωή! "Είμαι βαθιά δυσλεκτική και αυτό..."

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε για όλα! "Είμαι βαθιά δυσλεκτική και αυτό..." Αποκαλύψεις φωτιά για την προσωπική της ζωή!

Καλεσμένη στην "Φωλιά των ΚουΚου", η ίδια δεν δίστασε να μιλήσει για τις σχέσεις της με τα παιδιά της, το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε, αλλά και τον ρόλο της στο GNTM!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Με φουσκωμένη κοιλίτσα σε προχωρημένο στάδιο εγκυμοσύνης!

"Η κόρη μου, Ροζαλία, έχει πει ελάχιστες φορές καλά πράγματα για το ντύσιμό μου! Τσαντίζεται όταν φοράω κολλητά ρούχα!", δήλωσε για την μικρή της κόρη, ενώ μίλησε και για το προσωπικό της πρόβλημα και πως το ξεπέρασε, "Είμαι βαθιά δυσλεκτικός άνθρωπος. Έχω κάνει χρόνια ορθοφωνία, λογοθεραπεία για να μπορώ να μιλάω", είπε χαρακτηριστικά η art director.

Ενώ για το ρόλο της στο ριάλιτι μοντέλων, η ίδια λέει, "Δουλεύω στη μόδα περισσότερο ως art director πια και λιγότερο ως φωτογράφος. Να εξηγήσω τι κάνω στο GNTM γιατί πολύς κόσμος δεν καταλαβαίνει. Εγώ ανήκω στη σχεδιαστική ομάδα. Σχεδιάζουμε τις αποστολές που βλέπετε. Τις φωτογραφίσεις των κοριτσιών που θέλουμε πάρα πολύ να έχουν σχέση με τη μόδα του σήμερα. Αλλά να καλύπτουν και τις ανάγκες του παιχνιδιού. Γιατί το GNTM είναι ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι και πρέπει να βγάλεις μια νικήτρια".