Δούκισσα Νομικού: "Λιώνει" από ευτυχία και η αποκάλυψη έγινε... Η φωτογραφία με τα "αγγελούδια" της!

"Έριξε' το Instagram!

Δούκισσα Νομικού:

"Λιώνει" από ευτυχία η Δούκισσα Νομικού και η αποκάλυψη έγινε μέσω ενός "τρυφερού" ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram! Η φωτογραφία με τα "αγγελούδια" της, "έριξε" τα social media!

H ίδια διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, και δεν παραλείπει να μας το δείχνει κάθε λεπτό!

Πρόσφατα μάλιστα, ως λάτρης των κοινωνικών δικτύων, θέλησε να μοιραστεί μια συγκινητική στιγμή των παιδιών της, με τους ακόλουθούς της.

Νομικού παιδιά

Ωστόσο η ίδια, εκτός από την μεγάλη αγάπη στα μικρά της, έχει δημιούργησε την δική της συλλογή με κοσμήματα και μάλιστα έχει μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό.

Δούκισσα Νομικού: Αποκάλυψε πότε θα βαφτίσει τα παιδιά της! Η ανακοίνωση που περίμεναν όλοι πως και πως!

Η Δούκισσα Νομικού έκανε την ανακοίνωση που περίμεναν όλοι πως και πως! Αποκάλυψε πότε θα βαφτίσει τα παιδιά της! Πότε θα γίνει το χαρμόσυνο γεγονός;

Διπλή βάφτιση το καλοκαίρι φαίνεται πως ετοιμάζουν η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης σύμφωνα με δημοσιεύματα!

Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και περιμένουν για τα βαφτίσια των μικρών τους. Ο μικρός Σάββας και η Αναστασία, θα βαφτιστούν μέσα στο καλοκαίρι. Η Νομικού δεν έχει καταλήξει ακόμη στην ημερομηνία αλλά επιθυμεί να τα βαφτίσει την ίδια μέρα!

Εσείς έχετε δει το σπίτι της; Αν όχι, η ίδια πόζαρε σε αυτό γεμάτη χαρά!

Δούκισσα Νομικού: Έκανε τρομερή εξομολόγηση! Ο ρόλος της μάνας που την έχει συγκινήσει!

Η Δούκισσα Νομικού το τόλμησε και έκανε μία τρομερή εξομολόγηση μέσα από την καρδιά της! Απ' ότι φαίνεται, ο ρόλος της μάνας είναι αυτός που έχει συγκινήσει ιδιαίτερα την παρουσιάστρια.

Με αφορμή το νέο ξεκίνημα που κάνει στη ζωή της, η αγαπημένη παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα ιδιαίτερο μήνυμα για τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται ως νέα μανούλα.

Έτσι έγραψε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram:

«Δεν υπάρχουν όρια σε όσα μπορεί να πετύχει μια γυναίκα. Ως νέα μανούλα, βάζω σε προτεραιότητα πάντα τα παιδιά μου. Εδώ και δυο χρόνια έχω αφοσιωθεί στην οικογένεια μου, αφήνοντας συνειδητά (και αναπόφευκτα) πίσω τη δουλειά μου. Αυτό δεν σημαίνει πως σταματάω να ονειρεύομαι για εμένα ή πως σταματάω να κυνηγώ τα δικά μου θέλω. Δεν τα καταφέρνω πάντα, αλλά δεν τα παρατάω ποτέ.
Απόψε, θα βγει στον αέρα το νέο τηλεοπτικό διαφημιστικό που κάναμε με την L’Oréal Paris! Πιστεύω θα το λατρέψετε! Περιμένω εντυπώσεις! Stay tuned».