Σταματίνα Τσιμτσιλή: Νόμιζε ότι έπεσαν διαφημίσεις στο Happy Day και...

Τι συνέβη;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Νόμιζε ότι έπεσαν διαφημίσεις στο Happy Day και...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή νόμιζε πως έχουν πέσει διαφημίσεις στο Happy Day, ωστόσο τελικά ήταν on air και δεν το είχε καταλάβει.

Μια απίθανη γκάφα συνέβη στον αέρα της εκπομπής του Alpha, καθώς η παρουσιάστρια καλωσορίζει την Κρίστι Κρανά που μπαίνει στο πλατό με μια σακούλα μελομακάρονα και τη ζακέτα της.

Οι δυο γυναίκες αρχίζουν να συζητάνε για το GNTM, νομίζοντας πως έχουν πάει σε διαφημίσεις μέχρι που η παρουσιάστρια πήρε είδηση πως είναι ακόμα on air.

«Είμαστε live παιδιά; Βρε νόμιζα ότι έχουμε πάει σε διαφημίσεις και τα ρωτάω αυτά! Δεν ντρέπεστε! Με καίτε» είπε και πέρασε σε διαφημίσεις.

Να σημειωθεί πως πριν ημέρες είχε εμφανιστεί στο πλατό της εκπομπής της με ένα συγκλονιστικό outfit και... εννοείται πως έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για να το αντιγράψετε!

Πήρε "φωτιά" ο ALPHA με τα νούμερα της Σταματίνας Τσιμτσιλή! Ευχάριστα τα νέα...

Ευχάριστα είναι τα νέα που ήρθαν μαζί με τα νούμερα τηλεθέασης της Δευτέρας 16/12 για την Σταματίνα Τσιμτσιλή! Κόντεψε να πάρει "φωτιά" ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA!

Η λαμπερή παρουσιάστρια του "Happy Day" είναι μια ανακάλυψη που προσφέρει χρόνια τώρα μεγάλη επιτυχία στον σταθμό, γι αυτό και είναι αναντικατάστατη φυσικά!

Έχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση και την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού κι αυτό φαίνεται κάθε φορά στα κοντέρ της AGB που πιάνουν "φωτιά" όταν βρίσκεται στον αέρα η εκπομπή της!

Η εβδομάδα, φαίνεται πως, ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές για εκείνη και τους συνεργάτες της αφού τερμάτισαν πρώτοι στην ζώνη νωρίς το πρωί με το εντυπωσιακό 20,9%!

Νωρίς το πρωί

ΣΚΑΙ: Σήμερα, 14,8
ΑΝΤ1: Καλημέρα Ελλάδα 18,5
OPEN: Ώρα Ελλάδος 07:00 14,2
ALPHA: Happy Day 20,9

Όλα τα χθεσινά νούμερα εδώ

Αναλυτικά τα τέταρτα της εκπομπής:

6,3

11,1

22,8

23,3

28

29,6

25,1

25,5

21,5

15,8