Σάκης Ρουβάς: Ανακοίνωσε τη νέα του αρχή! Στον δρόμο που χάραξε η Κάτια Ζυγούλη...

Δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό του!

Σάκης Ρουβάς: Ανακοίνωσε τη νέα του αρχή! Στον δρόμο που χάραξε η Κάτια Ζυγούλη...

Ο Σάκης Ρουβάς ανακοίνωσε τη νέα του αρχή! Στον δρόμο που χάραξε η Κάτια Ζυγούλη και εκείνος και.... η ανάρτηση προκάλεσε πανικό!

Το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του και ο Σάκης αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγμα της Κάτιας στα επαγγελματικά.

Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, ο Σάκης Ρουβάς ανοίγει το δικό του κανάλι στο Youtube και η Κάτια Ζυγούλη είναι η πρώτη διδάξασα στην οικογένεια! Το δικό της κανάλι σαρώνει σε προβολές και ο Σάκης Ρουβάς βλέποντας μπροστά, είπε να κάνει κι εκείνος κάτι αντίστοιχο. Την ανακοίνωση μάλιστα, έκανε μέσω Instagram!

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Να θυμίσουμε ότι χτες, βρήκαν ένα μωρό σκυλάκι έξω από το σπίτι τους!

Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Νέο βήμα για το ζευγάρι! Η ανακοίνωση δεν αργεί...

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς σε διπλή ευτυχία! Η ανακοίνωση για το ζευγάρι δεν αργεί, αφού το εν λόγω γεγονός δεν κρύβεται για πολύ ακόμα....

Οι δυο τους, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz! Έκαστος είναι πετυχημένος στον τομέα του, και η Κάτια μετά από πολλές... πιέσεις, ενέδωσε σε κάτι που μέχρι στιγμής μόνο ο Σάκης Ρουβάς το είχε κάνει.

Είμαστε σίγουροι, ωστόσο ότι το νέο της βήμα θα είναι πετυχημένο και στο Vanda's blog σας έχω όλες τις λεπτομέρειες! Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, λίγο μετά τις αρχές Δεκέμβρη, θα γίνει και η επίσημη ανακοίνωση για το συμβάν. Για να μην σας κρατάω άλλο σε αγωνία, μπαίνω στο ζουμί...

Έχουμε ακούσει πάρα μα πάρα πολλά για το My Style Rocks στον ΣΚΑΙ. Τι παρουσιάστριες έχουμε ακούσει, τι για την κριτική επιτροπή.... Εγώ τονίζω πως όλα παίζουν ακόμα και μόνο ένα πρόσωπο έχει κλειδώσει! Ο λόγος για την Κάτια Ζυγούλη, που ο Ατζούν γνώρισε μέσω του Σάκη Ρουβά, με τον οποίο συνεργάζονται και τρελάθηκε! Η Κάτια Ζυγούλη, με την ευγενική της παρουσία και την ομορφιά της, τρέλανε τον Ατζούν και την έκλεισε για την κριτική επιτροπή!

Η ανακοίνωση για την Κάτια θα γίνει μόλις κλείσει και το όνομα της παρουσίασης, αλλά ο Σάκης δεν κρύβει την χαρά του για την επιτυχία της γυναίκας του! Ειναι βλέπετε, η μεγάλη του αδυναμία...

Σάκης Ρουβάς: Τα ευχάριστα νέα είναι επίσημα! Στο πλευρό του η Κάτια Ζυγούλη!

Τα ευχάριστα νέα είναι επίσημα και ο Σάκης Ρουβάς δεν κρατιέται! Στο πλευρό του η Κάτια Ζυγούλη, που όπως πάντα στηρίζει τον άντρα της!

Εγώ σας το είχα γράψει από καιρό εδώ, στο Vanda's blog του Youweekly.gr και να που επιβεβαιώθηκα! Ο Σάκης Ρουβάς, είναι έτοιμος για τη νέα αρχή στην ζωή του και σας έχω όλο το ρεπορτάζ!

Σάκης Ρουβάς: Τρομακτικό! Αυτός είναι ο "δίδυμος" αδερφός του! Είναι σαν αντίγραφο του τραγουδιστή...

Τονίζω, ότι πρόκειται για κάτι που ο ίδιος το επιθυμούσε χρόνια και πλέον είναι επίσημο... Ας μπω όμως στο θέμα: Ο τραγουδιστής, έρχεται με νέο project στον ΣΚΑΙ και μάλιστα το εν λόγω πρόγραμμα αναμένεται να σαρώσει σε τηλεθέαση!

Ο Σάκης Ρουβάς, εκτός από το The Voice, θα συμμετέχει και σε άλλη εκπομπή και θα έχει κεντρικότατο ρόλο: Εκείνον της παρουσίασης! Ο Σάκης Ρουβάς, επίσημα θα βρίσκεται στο τιμόνι του Super Idols το οποίο πρόκειται να κάνει πρεμιέρα πολύ σύντομα. Πρόκειται για μια δική του ιδέα και ο ΣΚΑΙ με πολλή χαρά θα την υλοποιήσει! Τι είναι όμως το Super Idols; Όχι, δεν πρόκειται για ριάλιτι! Το Super Idols είναι μια αφιερωματική εκπομπή που παρουσιάζει τις ζωές μεγάλων Ελλήνων που άφησαν το στίγμα τους. Ενδιαφέρον, δεν έχετε να λέτε....