Χωρισμός «βόμβα» στην showbiz! Τα διέλυσαν όλα μετά από έναν χρόνο σχέσης

Ο λόγος για...

Χωρισμός «βόμβα» στην showbiz! Τα διέλυσαν όλα μετά από έναν χρόνο σχέσης

Χωρισμός που έσκασε σαν «βόμβα» στην ελληνική showbiz, καθώς το ζευγάρι τα διέλυσε όλα μετά από έναν χρόνο σχέσης.

Ο λόγος για τον Chaning Tatum με την Jessie J, που όπως αναφέρουν πηγές στον ξένο τύπο «το ζευγάρι δεν είναι μαζί εδώ και έναν μήνα αλλά παραμένουν καλοί φίλοι».

χωρισμός showbiz

Οι δυο τους έβγαιναν από τον Οκτώβριο το 2018 και δημοσίευαν αρκετά συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητα τους, μάλιστα η τραγουδίστρια είχε γνωρίσει και την κόρη του ηθοποιού.

Ωστόσο αν και έδειχναν full αγαπημένοι το ζευγάρι αποφάσισε πλέον να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Σκάνδαλο με το πολύκροτο διαζύγιο πασίγνωστου ηθοποιού! Το επίμαχο θέμα είναι....

Χωρισμός "βόμβα" στη showbiz! Τα "έσπασαν" μετά από 5 χρόνια σχέσης!

Σαν "βόμβα" έσκασε ακόμη ένας χωρισμός στη showbiz! Οι δυο τους το αποφάσισαν και τα "έσπασαν" μετά από 5 ολόκληρα χρόνια σχέσης!

Ήταν ένα από τα ζευγάρια που ο κόσμος λάτρευε κυριολεκτικά! Δύο πανέμορφοι ηθοποιοί που ζούσαν τον έρωτά τους και έμοιαζαν σαν να μην μπορούσε να τους χωρίσει τίποτα. Τα πράγματα όμως άλλαξαν και η κρίση στη σχέση τους, τους οδήγησε στον χωρισμό!

Ο λόγος για τον Matt Smith και τη Lilly James! Ο πρώτος έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά «The Crown», ενώ η δεύτερη έκανε το πρώτο της βήμα στον κόσμο του Hollywood στην ταινία Σταχτοπούτα, όπου πρωταγωνίστησε.

Ο χωρισμός τους φυσικά μας θυμίζει και το άσχημο διαζύγιο του πανέμορφου ηθοποιού Channing Tatum, ο οποίος χώρισε με την αγαπημένη του μετά από 12 χρόνια γάμου.

Η σχέση τους κρατούσε από το 2014 ενώ σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, φαίνεται να τα έχουν σπάσει εδώ και καιρό μιας και οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, τους έκαναν να έρθουν πιο κοντά με άλλους!

χωρισμός στη showbiz