Γιώργος Λιάγκας: Έκανε κατάθεση ψυχής για την επίθεση που δέχτηκε! «Ήμουν με το γιο μου...»

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις!

Γιώργος Λιάγκας: Έκανε κατάθεση ψυχής για την επίθεση που δέχτηκε! «Ήμουν με το γιο μου...»

Μία κανονική κατάθεση ψυχής έκανε ο Γιώργος Λιάγκας σε συνέντευξη που παραχώρησε σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε πριν από λίγο καιρό κάτω από το σπίτι του. Ο παρουσιαστής αποκάλυψε: «Ήμουν με το γιο μου»!

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, εμφανίζεται απόψε στην εκπομπή «After Dark» με τον Θέμη Γεωργαντά και θα κάνει μία τρομερή εξομολόγηση για όλα όσα έγιναν.

Μιλάει τόσο για το περιστατικό που έγινε στην εκπομπή του με την παρενόχληση της φοιτήτριας στο ΑΠΘ, όσο και για την επίθεση που δέχθηκε λίγες μέρες αργότερα από αναρχικούς.

«Θίξαμε ανθρώπους οι οποίοι πίστευαν σε μένα, με έχουν παρακολουθήσει σε μία πορεία πολλών χρόνων να πρωταγωνιστώ στην τηλεόραση. Είμαι ένας άνθρωπος που έχω πει τη γνώμη μου πιο τσιμπημένα από το φυσιολογικό, αλλά πάντα με ευπρέπεια, χωρίς να έχω σκοπό να προσβάλλω κάποιον και εννοείται ότι δεν είχαμε σκοπό να προσβάλουμε καμία κοπέλα, διότι δεν την ξέραμε την κοπέλα, δεν την είχαμε στον καμβά του μυαλού μας. Συμβαίνει και στις καλύτερες των οικογενειών, είναι απόλυτα ειλικρινές αυτό που σου λέω.

Όταν μετά κατάλαβα ότι εγώ είμαι ένας πατέρας με παιδιά και μου συνέβη όλο αυτό το πράγμα, τρελάθηκα διπλά και τριπλά και κατάλαβα ότι όλος αυτός ο κόσμος έχει δίκιο. Ακόμα και ο κόσμος που υπερέβαλλε και μου έλεγε να πάθω καρκίνο εγώ, τα παιδιά μου, να πεθάνουμε, να καταστραφούμε, να αυτοκτονήσουμε. Εκεί ξεκινάει η παράκρουση και δεν έχει σταματημό».

Ενώ συνέχισε: «Ήρθαν οι αναρχικοί κάτω από το σπίτι μου, είχα φύγει με τον ένα μου γιο λίγο πριν και θα μπορούσαμε να συναντηθούμε και πέταξαν φέιγ βολάν και έβαψαν τους τοίχους και μπογιές. Άγρια πράγματα, τα οποία ως έναν βαθμό τα δικαιολογώ, γιατί ήταν λάθος αυτό που κάναμε και το λάθος οφείλουμε να το πληρώνουμε. Και πίστεψέ με, το πληρώνω καθημερινά».

Γιώργος Λιάγκας: Κινδύνευσε ο παρουσιαστής! Βρέθηκε έξω από το σπίτι του ο Ρουβίκωνας!

Σε κίνδυνο βρέθηκε ο Γιώργος Λιάγκας, καθώς έξω από το σπίτι του πήγε ο Ρουβίκωνας μετά το σάλο που ξέσπασε για τα σχόλια του για το ΑΠΘ.

Την ευθύνη ανέλαβε η ομάδα αντιεξουσιαστών, όπως αναφέρει σε κείμενο που δημοσίευσε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Στο κείμενο τους αναφέρθηκαν στην εκπομπή του και στα σχόλια που έκανε για την φοιτήτρια. Μάλιστα, τα σχόλια του είχαν ως αποτέλεσμα να έχουν συναντήσεις με το ΕΣΡ.

«Γιατί στην απόλυτη infotainment εκπομπή, μέσα σ' ένα δίωρο χωρούν όλα!". Όλως παραδόξως θα συμφωνήσουμε και σε κάτι με την ιδιωτική τηλεόραση, εν προκειμένω με το μεσημεριανάδικο του Λιάγκα στον ΣΚΑΙ. Ότι όλα τα τηλεσκουπίδια μπορούν να χωρέσουν στην ατζέντα-κάδο, αφού άλλωστε "δεν τους ξεφεύγει τίποτα"» αναφέρεται, μεταξύ άλλων.

«Lifestyle κουτσομπολιά, ματιές από την κλειδαρότρυπα, ρατσισμός, σεξισμός, αφού η "κεφάτη διάθεση και το αστείρευτο χιούμορ" το επιτρέπουν, "ευθεία, αιχμηρά και ασυμβίβαστα" σχόλια, τα οποία, βέβαια, ανάλογα με τις αντιδράσεις, μπορεί να μετατραπούν σε κροκοδείλια δάκρυα και ψεύτικες συγνώμες, και φυσικά, "θέματα για τη γυναίκα", τα γνωστά "γυναικεία θέματα" που προβάλλει η ιδιωτική τηλεόραση, ξέρετε τώρα, λίγο μόδα, λίγο μαγειρική, λίγο ερωτικές συμβουλές και πάει λέγοντας. "Να δώσουμε βήμα στη γυναίκα, να αναδείξουμε τις δεξιότητες της σύγχρονης γυναίκας" (λες και η γυναίκα είναι ένα μίξερ με συγκεκριμένες δεξιότητες και όχι ισότιμο μέλος της κοινωνίας), αναφώνησε ο Λιάγκας σε μια από τις "κινήσεις μεταμέλειας" που έχει κάνει τον τελευταίο καιρό, αποδεικνύοντας και πάλι πως δεν έχει πραγματική ιδέα για ποιον λόγο προκάλεσαν αντιδράσεις τα λεγόμενά του, ούτε φυσικά και τον νοιάζει. Και δεν αποτελεί καμία έκπληξη αυτό. Είπαμε, για την ιδιωτική τηλεόραση μιλάμε, μια από τις μεγαλύτερες χοάνες μισογυνισμού. Του τελευταίου "κρούσματος Λιάγκα", για το οποίο θα μιλήσουμε αμέσως παρακάτω, είχαν προηγηθεί, μόλις μερικές εβδομάδες πριν, τα χυδαία σχόλια για το σώμα συμμετέχουσας σε τηλεοπτικό "σόου"».

«Φυσικά, το ότι μια γυναίκα συμμετέχει σε κάτι με το οποίο διαφωνούμε ξεκάθαρα, καθώς αναπαράγει τα πρότυπα ομορφιάς στον βωμό της "μόδας" και του χρηματικού κέρδους, δεν σημαίνει ότι θα μας επιτρέψει να προσπεράσουμε μια επίθεση εναντίον της» αναφέρεται μεταξύ άλλων στο κείμενο που αναρτήθηκε.