Καλό μεσημεράκι: Η επική αντίδραση του παρουσιαστή για το αποτέλεσμα του GNTM!

Πέταξε σχόλιο "φωτιά"!

Καλό μεσημεράκι: Η επική αντίδραση του παρουσιαστή για το αποτέλεσμα του GNTM!

Η αντίδραση του παρουσιαστή της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», Νίκου Μουτσινά, για το αμφιλεγόμενο αποτέλεσμα του τελικού του GNTM ήταν απλά επική!

Ο αγαπημένος παρουσιαστής συνηθίζει να σχολιάζει με χιουμοριστικό τρόπο τα δρώμενα της επικαιρότητας, και το GNTM, ήταν ένα από τα αγαπημένα του θέματα.

Ωστόσο φαίνεται πως και αυτός ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος από το αποτέλεσμα και θέλησε να σχολιάσει τα όσα έγιναν.

«Τι φιάσκο ήταν αυτό χθες! Τι πανωλεθρίαμβος ήταν αυτός; Δύο νικήτριες δεν έχει ξαναγίνει πουθενά αυτό! Σε 50 χώρες παίζεται και όλοι πάντα βγάζουν μία! Δύο μόνο εδώ! Την κάναμε και αυτή την ξεφτίλα! Αίσχος, ντροπή σας! Τι ρεζιλίκι ζήσαμε! Καήκαμε εντελώς! Μας κάψατε είχατε δεν είχατε!

«Τα μοντέλα δίναν πόνο στον φακό του Σκουλού. «Πoζάρετε για τελικό, μια θα κερδίσει και θέλω να δω ύφος νικήτριας» τους έλεγε, πόζαραν αυτές που να ήξεραν ότι θα είναι δύο οι νικήτριες!

Και βγαίνει η Βίκυ Καγιά και λέει «sorry guys έπεσε το σύστημα». Τι λες κυρία μου; Ποιο σύστημα; Είναι δυνατόν; Αλήθεια ρε Βίκυ; Τι λέτε ρε παιδιά; Ότι είχατε ένα σύστημα; Πάρτε ένα back up, αυτά χαλάνε. Ντροπή κάπου παιδιά! Περιμέναμε τώρα από τον Οκτώβρη να ακούσουμε αυτό» είπε μεταξύ άλλων.

Με καυστικό τρόπο σχολίασαν επίσης το αποτέλεσμα και οι πρώην παίκτριες του ριάλιτι!

Καλό Μεσημεράκι: Πήγε καλεσμένος και ο παρουσιαστής τον έβαλε να φάει συκώτι με σοκολάτα!

Καλεσμένος στο Καλό Μεσημεράκι πήγε ο Στέλιος Ρόκκος και ο παρουσιαστής τον έβαλε να φάει συκώτι με σοκολάτα!

Έπειτα από την συνέντευξη που του είχε επιφυλάξει ο Νίκος Μουτσινάς, ο παρουσιαστής είχε μια έκπληξη για τον διάσημο τραγουδιστή, ο οποίος δεν είχε ιδέα τι θα του συνέβαινε!

Καλό Μεσημεράκι: Δεν φαντάζεστε τι προκάλεσε ο παρουσιαστής την Ελένη! Λέτε να το τολμήσει;

Στο εν λόγω παιχνίδι που του είχε ετοιμάσει ο Μουτσινάς, ο Ρόκκος έπρεπε να δοκιμάσει ότι φαγητό ήταν μπροστά του υπό την προϋπόθεση πως δεν είχε απαντήσει σε κάποια από τις ερωτήσεις.

Αυτό που δοκίμασε ωστόσο on air ήταν κάτι που ούτε ο ίδιος περίμενε! Ωστόσο, ο ίδιος φάνηκε να το απολαμβάνει αρκετά!