Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Γιώργος Λιάγκας: «Έχω φαντασιωθεί ερωτικά καλεσμένη μου»

Ποια λέτε να είναι;

Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Γιώργος Λιάγκας: «Έχω φαντασιωθεί ερωτικά καλεσμένη μου»

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Γιώργος Λιάγκας παραδέχτηκε πως «έχει φαντασιωθεί ερωτικά καλεσμένη του».

Ο παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «After Darκ» του Θέμη Γεωργαντά και οι ερωτήσεις στο εξομολογητήριο ήταν αρκετά «καυτές».

Ο πρώην συνεργάτης του και πολύ καλός του φίλος τον ρώτησε εάν έχει συμβεί, κάποια φορά, να φαντασιωθεί κάποια δική του καλεσμένη στην εκπομπή του.

Τότε ο παρουσιαστής απάντησε: «Μία και δύο φορές; Πολλές! σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας. “Αφού έχω φιλοξενήσει πολύ ωραίες γυναίκες, δηλαδή να μην σκέφτεσαι και ερωτικά για μια τέτοια γυναίκα;».

«Ποτέ δεν έχω κάνει κάτι ούτε έχω φλερτάρει ποτέ με καλεσμένη” διευκρίνησε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ. “Αλλά πολλές φορές, όταν έχει έρθει μια πολύ ωραία καλεσμένη, την βλέπω σαν μια πολύ ωραία γυναίκα. Τι; Να κλείσω τα μάτια μου;».

Ωστόσο δεν θέλησε να αποκαλύψει ονόματα.

Εντωμεταξύ δείτε την πρώτη ανάρτηση που έκανε μετά την απόφαση του ΕΣΡ να κόψει την εκπομπή του για λίγο

Γιώργος Λιάγκας: Έκανε κατάθεση ψυχής για την επίθεση που δέχτηκε! «Ήμουν με το γιο μου...»

Μία κανονική κατάθεση ψυχής έκανε ο Γιώργος Λιάγκας σε συνέντευξη που παραχώρησε σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε πριν από λίγο καιρό κάτω από το σπίτι του. Ο παρουσιαστής αποκάλυψε: «Ήμουν με το γιο μου»!

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, εμφανίζεται απόψε στην εκπομπή «After Dark» με τον Θέμη Γεωργαντά και θα κάνει μία τρομερή εξομολόγηση για όλα όσα έγιναν.

Μιλάει τόσο για το περιστατικό που έγινε στην εκπομπή του με την παρενόχληση της φοιτήτριας στο ΑΠΘ, όσο και για την επίθεση που δέχθηκε λίγες μέρες αργότερα από αναρχικούς.

«Θίξαμε ανθρώπους οι οποίοι πίστευαν σε μένα, με έχουν παρακολουθήσει σε μία πορεία πολλών χρόνων να πρωταγωνιστώ στην τηλεόραση. Είμαι ένας άνθρωπος που έχω πει τη γνώμη μου πιο τσιμπημένα από το φυσιολογικό, αλλά πάντα με ευπρέπεια, χωρίς να έχω σκοπό να προσβάλλω κάποιον και εννοείται ότι δεν είχαμε σκοπό να προσβάλουμε καμία κοπέλα, διότι δεν την ξέραμε την κοπέλα, δεν την είχαμε στον καμβά του μυαλού μας. Συμβαίνει και στις καλύτερες των οικογενειών, είναι απόλυτα ειλικρινές αυτό που σου λέω.

Όταν μετά κατάλαβα ότι εγώ είμαι ένας πατέρας με παιδιά και μου συνέβη όλο αυτό το πράγμα, τρελάθηκα διπλά και τριπλά και κατάλαβα ότι όλος αυτός ο κόσμος έχει δίκιο. Ακόμα και ο κόσμος που υπερέβαλλε και μου έλεγε να πάθω καρκίνο εγώ, τα παιδιά μου, να πεθάνουμε, να καταστραφούμε, να αυτοκτονήσουμε. Εκεί ξεκινάει η παράκρουση και δεν έχει σταματημό».

Ενώ συνέχισε: «Ήρθαν οι αναρχικοί κάτω από το σπίτι μου, είχα φύγει με τον ένα μου γιο λίγο πριν και θα μπορούσαμε να συναντηθούμε και πέταξαν φέιγ βολάν και έβαψαν τους τοίχους και μπογιές. Άγρια πράγματα, τα οποία ως έναν βαθμό τα δικαιολογώ, γιατί ήταν λάθος αυτό που κάναμε και το λάθος οφείλουμε να το πληρώνουμε. Και πίστεψέ με, το πληρώνω καθημερινά».