Άννα Βίσση: Φίλησε τον Καρβέλα και έτρεχαν δάκρυα στα μάτια της! Αυτή την έκπληξη δεν την περίμενε!

Έκανε τα καλύτερα γενέθλια!

Άννα Βίσση: Φίλησε τον Καρβέλα και έτρεχαν δάκρυα στα μάτια της! Αυτή την έκπληξη δεν την περίμενε!

Η Άννα Βίσση σίγουρα δεν περίμενε αυτή την έκπληξη που της έκαναν στο κέντρο όπου εμφανίζεται! Μόλις είδε την τούρτα για τα γενέθλιά της φίλησε το Νίκο Καρβέλα ενώ από τη συγκίνηση έτρεχαν δάκρυα στα μάτια της!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι στενή φίλη με τον πρώην σύζυγό της και ο δεσμός του είναι πολύ δυνατός.

Άλλωστε οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν μαζί χωρίς να υπάρξουν παρεξηγήσεις και τσακωμοί.

Έτσι με αφορμή τα γενέθλιά της, ο Νίκος Καρβέλας θέλησε να κάνει έκπληξη στην αγαπημένη του φίλη στην πρεμιέρα της στο "Hotel Ερμού".

Μόλις είδε την τούρτα η τραγουδίστρια έσπευσε να φιλήσει τον Νίκο Καρβέλα ενώ στη συνέχεια έσβησε τα κεράκια!

Βίσση γενέθλια

Άννα Βίσση Νίκος Καρβέλας

Άννα Βίσση: Αυτό είναι το σπίτι που έμενε με το Νίκο Καρβέλα! Οι φωτογραφίες από μέσα δείχνουν και την πισίνα!

Οι φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της Άννας Βίσση που έμενε με το Νίκο Καρβέλα δείχνουν και εκτός των άλλων και την πισίνα! Αυτό είναι και έχουμε φωτορεπορτάζ!

Μιλάμε για τη βίλα της τραγουδίστριας στην Εκάλη, που είναι το ησυχαστήριο της!

Όταν βρισκόταν στο πλευρό του μουσικοσυνθέτη έμεναν μαζί εκεί και έχουμε δυο σπάνια ντοκουμέντα από μέσα! Ωστόσο, να σημειωθεί ότι σας έχουμε δείξει και απέξω το σπίτι και φαίνεται όντως βιλάρα!

Άννα Βίσση σπίτι

Εδώ, βλέπουμε την τραγουδίστρια να ποζάρει μέσα στο σπίτι της και για την ακρίβεια στο σαλόνι της που έχει και μπιλιάρδο ενώ στην κάτω ακριβώς φωτογραφίες κάθεται στον κήπο του σπιτιού της κι από πίσω μας έβγαλε το μάτι η πισίνα!

Άννα Βίσση Νίκος Καρβέλας

Να τονίσουμε, βέβαια, πως τώρα που δεν είναι μαζί παρά το γεγονός πως οι σχέσεις τους είναι άψογες, μένει μόνος του σε ένα πέτρινο σπίτι!

Άννα Βίσση: Αυτή είναι η καταγωγή της! Δεν είναι η ίδια με του Καρβέλα!

Αυτή είναι η καταγωγή της Άννας Βίσση και δεν είναι η ίδια με του Καρβέλα! Βγήκε μόλις στην δημοσιότητα!

Ο Νίκος Καρβέλας, μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο. Ασχολήθηκε για πρώτη φορά με τη μουσική σε ηλικία πέντε ετών, οπότε απέκτησε και το πρώτο του πιάνο. Στα φοιτητικά του χρόνια, στο τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ίδρυσε ένα ροκ γκρουπ επηρεασμένο από τους Beatles και τους Rolling Stones. Είναι Απόφοιτος του τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ωστόσο, για πρώτη φορά έγινε γνωστός για τις συνθέσεις του στο τέλος της δεκαετίας του 1970, άλλοτε με το όνομα Νίκος Καρβέλας και άλλοτε με το ψευδώνυμο Νίκος Λεονάρδος. Η μουσική του κινείται στο πλαίσιο της ποπ, αλλά με επιρροές από τη ροκ και τη λαϊκή μουσική. Τα τελευταία άλμπουμ του απέκτησαν έναν πιο ροκ ήχο.

Άννα Βίσση: Έγινε μέρα η νύχτα από τις πούλιες στο παντελόνι της! Εσείς θα το φορούσατε;

Έχει γράψει τραγούδια τα οποία ερμήνευσαν οι : Άντζελα Δημητρίου, Δημήτρης Κοντολάζος, Ρίτα Σακελλαρίου, Τόλης Βοσκόπουλος, Λευτέρης Πανταζής, Δούκισσα, Κατερίνα Στανίση, Μπέσσυ Αργυράκη, Λίτσα Διαμάντη κ.ά.

Ο Νίκος Καρβέλας έχει πουλήσει 5.500.000 δίσκους σε όλη την Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως. Όσο για την Άννα Βίσση; Η Άννα Βίσση (Λάρνακα Κύπρου, 20 Δεκεμβρίου 1957) είναι Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια και μουσικός. Ξεκίνησε να τραγουδά επαγγελματικά το 1973, όταν μετακόμισε στην Ελλάδα και υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos EMI. Το 1977 έλαβε την 1η θέση στο 19ο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης με το τραγούδι Ας Κάνουμε Απόψε Μιαν Αρχή και κυκλοφόρησε τον πρώτο της προσωπικό δίσκο με τον ίδιο τίτλο. Από τη δεκαετία του '80, η Βίσση, που πλέον ανήκει στο δυναμικό της Panik Records, ξεκίνησε σχεδόν αποκλειστική συνεργασία με το μουσικοσυνθέτη και στιχουργό Νίκο Καρβέλα.