Ο Αλέξης Γεωργούλης αποκαλύπτει! Είναι σε σχέση τελικά ο ηθοποιός;

Τα είπε όλα on camera!

Ο Αλέξης Γεωργούλης αποκαλύπτει! Είναι σε σχέση τελικά ο ηθοποιός;

Ο Αλέξης Γεωργούλης δε διστάζει στιγμή και αποκαλύπτει τα πάντα για την προσωπική του ζωή! Ο αγαπημένος ηθοποιός απάντησε σχετικά με το αν είναι τελικά σε σχέση αυτή την περίοδο.

Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» και μίλησε για όλους και για όλα! Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο αν είναι σε σχέση αυτή την περίοδο.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Τη πρώτη φορά που ήρθα στις Βρυξέλλες δεν ήξερα τι ακριβώς συμβαίνει εδώ μέσα. Κάθισα και απλά κοιτούσα τον κόσμο και με έπιασε ένας ενθουσιασμός. Αν συζητούσαμε πριν δέκα χρόνια ότι θα ήμουν Ευρωβουλευτής, θα έλεγα είναι αστείο».

Ενώ συνέχισε: «Ήμουν πολύ άτακτος. Δυο φορές έχω δεχθεί αλλαγή περιβάλλοντος στο νηπιαγωγείο. Πέρασα σχετικά δύσκολα με τη δυσλεξία. Με έβαλε στο επίκεντρο του χλευασμού και του μπούλινγκ. Ήμουν πολύ αντιδραστικός. Αν γυμνάστηκα στο δημοτικό, ήταν από τους τσακωμούς. Κάποια στιγμή τσακώθηκα με ένα παιδί και χτύπησε πολύ. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα που σταμάτησα να μιλάω στα παιδάκια. Μέχρι να τελειώσω το δημοτικό δεν μιλούσα στα παιδιά του σχολείου».

Όσο για την ομιλία του που επικρίθηκε από το Ευρωκοινοβούλιο: «Δεν σχετίζεται η ομιλία μου με την δυσλεξία. Αν το κάνεις είναι ανήθικο. Τρολάρεις μια ομάδα που δεν θα έπρεπε. Αν ήσουν μέσα στην αίθουσα, δεν θα υπήρχε αυτή την αντιμετώπιση. Νομίζω ότι με περιμένουν στη…γωνία, για να αντλήσουν δημοσιότητα μέσω του σχολίου.

Δεν αφήνω την ιδιότητα του ηθοποιού για να αποκτήσω μια νέα. Απλά εξελίσσονται τα πράγματα. Η μια μέρα φέρνει την άλλη. Με το YFSF r έχουν γίνει η πρώτες συζητήσεις. Έδειξα το ενδιαφέρον μου, είναι μια εκπομπή που μου αρέσει».

Τέλος αναφέρθηκε και στη σχέση του: «Κατά καιρούς μου χρεώνουν σχέσεις. Άλλες υπήρχαν, άλλες όχι. Είμαι ελεύθερος».

Θυμίζουμε πως για τη σχέση που τους χρέωναν μίλησε και η Μαρίλια Μητρούση!

Αλέξης Γεωργούλης: Απαντά για πρώτη φορά στα δημοσιεύματα που τον θέλουν ζευγάρι με την Μαρίλια Μητρούση!

Ο Αλέξης Γεωργούλης απαντά για πρώτη φορά "ανοιχτά" στα δημοσιεύματα που τον θέλουν ζευγάρι με την Μαρίλια Μητρούση!

Όλα όσα ανακοίνωσε το στενό του περιβάλλον!

Αλέξης Γεωργούλης: Η χαρά του απερίγραπτη! Τι συνέβη;

«Ο Αλέξης Γεωργούλης και η Μαρίλια Μητρούση γνωρίζονται, αλλά είναι απλά φίλοι. Δεν υπάρχει καμία συναισθηματική σχέση μεταξύ τους» είπε άνθρωπος από το περιβάλλον του Αλέξη Γεωργούλη στην εφημερίδα "Espresso".

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας και της Κλάρας Ασημακοπούλου, το περιβάλλον του ηθοποιού και Ευρωβουλευτή διαψεύδει κατηγορηματικά το συγκεκριμένο δημοσίευμα και τονίζει πως η απόλυτη προτεραιότητά του Ευρωβουλευτή αυτήν την εποχή είναι οι δράσεις του στο Ευρωκοινοβούλιο.