Eurovision 2020: Ανακοινώθηκε ο τραγουδιστής της Αυστρίας! Είναι 34 χρονών και έχουμε βίντεο με το πρόσωπό του!

Γοητευτικός! Τι λέτε;

Eurovision 2020: Ανακοινώθηκε ο τραγουδιστής της Αυστρίας! Είναι 34 χρονών και έχουμε βίντεο με το πρόσωπό του!

Ανακοινώθηκε ο τραγουδιστής που θα εκπροσωπήσει την Αυστρία στην Eurovision 2020! Είναι 34 χρονών και έχουμε βίντεο με το πρόσωπό του!

Το όνομα που τελικά επιλέχθηκε είναι αυτό του Vincent Bueno, 34 ετών με καταγωγή από τις Φιλιππίνες. Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου.

Ο Vincent ξεκίνησε από πολύ νωρίς την μουσική του καριέρα. Σε ηλικία 4 ετών ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής και πιάνου. Συμμετείχε σε διάφορους διαγωνισμούς και τάλεντ σόου. Πέρα από την χώρα διαμονής του την Αυστρία είναι ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός και στην χώρα καταγωγής του τις Φιλιππίνες.

Το 2016 συμμετείχε στον εθνικό τελικό της Αυστρίας με το τραγούδι που μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο. Τα τελευταία χρόνια υποστηρίζει μουσικά την R’n’B. Αγαπημένοι τους καλλιτέχνες είναι οι Justin Timberlake και ο Bruno Mars.

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες είχε δημιουργηθεί σάλος με μια ιστορία από το παρελθόν! Τραγουδίστρια που πήγε στην Eurovision είχε κολλήσει AIDS και παραλίγο να φάει 10 χρόνια φυλακή! Δείτε ποια είναι εδώ...

Eurovision 2020: Το όνομα που θα μας εκπροσωπήσει είναι 17 ετών! Αυτό είναι το πρόσωπο της!

Το όνομα που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision είναι 17 ετών. Αυτό είναι το πρόσωπο της και είναι φωνάρα και πανέμορφη.

Ο 65ος διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας και οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει από όλες τις χώρες.

Για ακόμη μια φορά η Ελλάδα θα πάρει μέρος και έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για τα πρόσωπα που θα μας εκπροσωπήσουν. Ένα όμως είναι το φαβορί σύμφωνα με τον εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», παρόλο που οι φήμες ήθελαν την Καλομοίρα.

Ο λόγος για την Στεφανία Λυμπεράκη, η οποία ζει μόνιμα στην Ολλανδία και είναι teen idol στην εν λόγω χώρα. Μάλιστα, την έχουμε δει και στην ελληνική τηλεόραση και συγκεκριμένα στα MAD στο πλευρό ρης Κόνι Μεταξά και της Ζόζεφιν.