Σκάνδαλο με την Γερμανία! Η τραγουδίστρια που έστειλαν Eurovision παραλίγο να μπει φυλακή 10 χρόνια!

Είχε aids και...

Σκάνδαλο με την Γερμανία! Η τραγουδίστρια που έστειλαν Eurovision παραλίγο να μπει φυλακή 10 χρόνια!

Η τραγουδίστρια που έστειλαν στην Eurovision από τη Γερμανία προκάλεσε σκάνδαλο μεγατόνων! Παραλίγο να μπει φυλακή 10 χρόνια!

Eurovision χωρίς παρασκήνιο δεν υπάρχει!

Μόνο συμπτωματική δεν είναι η ονομασία του συγκροτήματος που εκπροσώπησε πέρυσι τη Γερμανία στο διαγωνισμό. Η Νάντια Μπενάισα, επικεφαλής του γκρουπ No Angels, ενώ γνώριζε από το 2004 ότι είναι φορέας του AIDS, διατηρούσε ελεύθερες σχέσεις με τους τρεις τελευταίους συντρόφους της. Το αποτέλεσμα; Ένας εκ των τριών βγήκε θετικός στον ιό έπειτα από τις σχετικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Η ερμηνεύτρια, που αρνείται φυσικά ότι το έκανε σκόπιμα, είναι πλέον αντιμέτωπη με το νόμο, αφού έχει ήδη συλληφθεί και αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 10 ετών... Όσο για την καριέρα της; Έπειτα από το τόσο σοβαρό σκάνδαλο που έχει προκαλέσει βρίσκεται πλέον στα... τάρταρα, εκεί που έφτασε και η περσινή συμμετοχή της, αφού άγγιξε τον πάτο στον πίνακα βαθμολογίας.

Και... Eurovision χωρίς Φουρέιρα δεν γίνεται! Πήγε για δεύτερη φορά και προκάλεσε πανικό με την εμφάνισή της!

Επιστρέφει στην Eurovision μετά από 17 χρόνια! Όνομα «βόμβα» που είχε κατακτήσει την 6η θέση!

Ένα όνομα «βόμβα», που είχε κατακτήσει την 6η θέση, ακούστηκε για πιθανή εκπροσώπηση της χώρας στην Eurovision! Επιστρέφει μετά από 17 ολόκληρα χρόνια!

Σήμερα η εκπομπή στην «Φωλιά των Κου Κου», στο Star έκανε γνωστή μια είδηση που αφορά στον διαγωνισμό της Eurovision και αναμένεται να ενθουσιάσει πολλούς eurofans!

Ο δημοσιογράφος είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι ένας τραγουδιστής, ο οποίος αγαπάει πάρα πολύ την Eurovision και θέλει να πάει με το συγκρότημα του. Έχουν ξαναπάει το 2002 με το τραγούδι Gimme. Ο λόγος, βεβαίως, για τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και τους ONE που είχαν φέρει την 6η θέση για λογαριασμό της Κύπρου.

Έχουν ετοιμάσει τραγούδι, απόλυτο hit για την Eurovision και έχει πάει ήδη στα γραφεία της ΕΡΤ. Είναι μία από τις προτάσεις που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι. Μια πολύ δυνατή συμμετοχή που στους Eurofans θα αρέσει πάρα πολύ, γιατί αγαπούν τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και έχει πάει τρεις φορές».

Ενώ, πριν λίγες ημέρες ακούσαμε ένα άλλο όνομα «φωτιά»!

Δείτε το σχετικό βίντεο: