Eurovision: Όνομα «φωτιά» από τις Άγριες Μέλισσες θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα;

«Κοιτάμε τραγούδια...»!

Eurovision: Όνομα «φωτιά» από τις Άγριες Μέλισσες θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα;

Όνομα «φωτιά» από την σειρά Άγριες Μέλισσες θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision;

Τον βλέπουμε στην αγαπημένη σειρά του Αντ1 και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Όπως αποκάλυψε σήμερα στην επομπή «Το πρωινό» θέλει πολύ να πάει και στον διαγωνισμό τραγουδιού!

Ο Ίαν Στρατής δήλωσε πως θα ήθελε πολύ να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο φετινό διαγωνισμό και είπε χαρακτηριστικά:

«Έχουμε μπει σε συζητήσεις, κοιτάμε τραγούδια, θέλω πολύ να πάω. Είναι δική μου επιθυμία. Μου αρέσει πολύ σαν θεσμός η Eurovision και νομίζω ότι με καλό τραγούδι θα μπορούσαμε να πάμε πολύ καλά. Είμαστε σε συζητήσεις, αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα. Δεν είναι σίγουρο ακόμα τίποτα. Έχω ακούσει κάτι για διαγωνισμό και αν ήμουν σίγουρος και αν είχα το κατάλληλο τραγούδι θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία».

Δείτε επίσης ποια άλλα ονόματα συζητάνε να εκπροσωπήσουν την χώρα μας!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Eurovision 2020: «Έσκασε» η είδηση που όλοι περιμέναμε! Έγινε γνωστό ότι...

«Έσκασε» η είδηση που όλοι περιμέναμε για την Eurovision για το 2020. Έγινε γνωστό το ποια ημερομηνία θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός.

Με σλόγκαν «Οpen up», ο 65ος μουσικός διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ στην Ολλανδία και οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Σαράντα μια χώρες θα δοκιμάσουν την τύχη τους στη μουσική σκηνή, με τη Βουλγαρία και την Ουκρανία να επιστρέφουν ύστερα από πολλά χρόνια. Μάλιστα, η Κύπρος ήδη έχει επιλέξει τον τραγουδιστή που θα εκπροσωπήσει.

«Έσκασε» επίσης, η είδηση για την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός. Όπως φαίνεται ο α' ημιτελικός θα διεξαχθεί την Τρίτη 12 Μαΐου, ο β' ημιτελικός την Πέμπτη 14 Μαΐου και ο τελικός το Σάββατο 16 Μαΐου.