Θοδωρής Μαραντίνης: Έφυγε από την Ελλάδα! Τι συνέβη;

Το ανακοίνωσε ο ίδιος!

Θοδωρής Μαραντίνης: Έφυγε από την Ελλάδα! Τι συνέβη;

Ο Θοδωρής Μαραντίνης πριν από λίγες ημέρες το πήρε απόφαση και έφυγε από την Ελλάδα. Μάθετε αναλυτικά τι συνέβη με τον τραγουδιστή!

Με αφορμή τους εορτασμούς των Χριστουγέννων, ο αγαπημένος τραγουδιστής επέλεξε να περάσει μερικές μέρες εκτός Ελλάδος.

Μάζεψε λοιπόν τα πράγματά του και λίγο πριν το νέο του τηλεοπτικό ξεκίνημα, και πήγε διακοπές στην Αγγλία. Ο ίδιος ενημέρωσε για το ταξίδι του μέσω μίας φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από την Οξφόρδη!

Θοδωρής Μαραντίνης: Τα "έσπασε" σε νυχτερινό κέντρο! Δείτε υλικό κατευθείαν από τους φωτογράφους!

Τα "έσπασε" σε νυχτερινό κέντρο ο Θοδωρής Μαραντίνης κι έχουμε να δείτε αποκλειστικό υλικό κατευθείαν από τους φωτογράφους!

Είναι μόνος και... ωραίος και το διασκεδάζει! Παρά το γεγονός πως είναι πολλές οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις πάντα βρίσκει χρόνο για την οικογένειά του και για τα παιδιά του! Πρόσφατα, μάλιστα, τον είχαμε δει να περνάει στιγμές και με τη Σίσσυ Χρηστίδου!

Αφού, λοιπόν, σαν σωστός πατέρας έδωσε το παρόν και πέρασε υπέροχες στιγμές με την οικογένειά του, πριν από λίγα 24ωρα ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τον πέτυχε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο με τον φίλο και συνεργάτη του στο συγκρότημα Onirama, Δημήτρη Κοκονίδη.

Οι δυο τους πόζαραν στον φακό με ένα τεράστιο χαμόγελο!

Δείτε το κλικ:

Θοδωρής Μαραντίνης

Θοδωρής Μαραντίνης: Ποιο είναι το ύψος του; Θα σας «φύγει» το σαγόνι!

Ποιο είναι το ύψος του Θοδωρή Μαραντίνη; Θα σας «φύγει» το σαγόνι με την αποκάλυψη αφού δεν πάει το μυαλό σας!

Ψάξαμε,βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε όσα δεν γνωρίζαμε για τον τραγουδιστή!

1.Ο Θοδωρής Μαραντίνης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 16 Ιουνίου το 1978.

2. Έχει κλείσει τα 41 του χρόνια ενώ έχει ύψος 1,70!

3. Ως μουσικός, είναι αυτοδίδακτος και οι πρώτες του εμφανίσεις ήταν σε μικρές μπουάτ και μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης σε unplugged μορφή. Αν και σπούδασε Management στο ICBS τον κέρδισε η μεγάλη του αγάπη, που ήταν πάντοτε η μουσική.

4. Κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, γνώρισε τους φίλους του, που αργότερα έγιναν οι άνθρωποι που θα σχημάτιζαν μαζί ένα μουσικό γκρουπ (τους Onirama).

Σίσσυ Χρηστίδου: Αγωγή - "βόμβα"; Πάει στα δικαστήρια τον Θοδωρή Μαραντίνη; Όλη η αλήθεια!

5. Με τους «Onirama» κυκλοφορούν το 2005 τον πρώτο δίσκο τους με τίτλο «δύσκολος καιρός για πρίγκιπες», που σημειώνει μεγάλη επιτυχία και μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 4 studio albums και 1 best of συλλογή με χρυσές και πλατινένιες πωλήσεις.

6.Τον Ιούνιο του 2008 κυκλοφόρησαν το δεύτερό τους άλμπουμ, με τίτλο «Κλεψύδρα» το οποίο και έγινε χρυσό. Έχει γράψει πάνω από 100 τραγούδια, ανάμεσα σε αυτά κάποια για ταινίες ,για τηλεοπτικές εκπομπές καθώς και το επίσημο τραγούδι της ελληνικής αποστολής special Olympics. Έγινε διάσημος αυτός και όλη η υπόλοιπη ομάδα του μέσα σε λίγα χρόνια.

7. Το 2016, υπήρξε μέλος της κριτικής επιτροπής του talent show "The X-Factor" στον ΣΚΑΪ. Οι Οnirama έχουν πραγματοποιήσει διάφορες συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, όπως σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αλεξάνδρεια Ημαθίας και σε άλλες πόλεις.

8. Είχε πρωταγωνιστήσει και σε αρκετά βίντεο στο κανάλι της Σίσσυς Χρηστίδου στο youtube.

9. Στις 16 Αυγούστου 2009 παντρεύτηκε στην Θεσσαλονίκη την παρουσιάστρια & σχεδιάστρια ρούχων Σίσσυ Χρηστίδου, με την οποία έχει αποκτήσει δύο γιους.