Πάολα: Την κέρδισε ξανά ο επιχειρηματίας που την είχε πληγώσει! Ξανά σε σχέση και δείτε το πρόσωπό του!

Ο χωρισμός την είχε τσακίσει αλλά είναι ξανά μαζί!

Πάολα: Την κέρδισε ξανά ο επιχειρηματίας που την είχε πληγώσει! Ξανά σε σχέση και δείτε το πρόσωπό του!

Την κέρδισε ξανά την Πάολα ο επιχειρηματίας που την είχε πληγώσει! Ξανά σε σχέση και δείτε το πρόσωπό του, μιλάμε για πολύ γνωστό όνομα και έχουμε λεπτομέρειες!

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας που υπήρξαν ζευγάρι για πάνω από έξι χρόνια, μετά από μια μικρή διακοπή στη σχέση τους, αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία και πλέον είναι ξανά μαζί.

Παρά τις φήμες που ήθελαν την τραγουδίστρια να ζει ένα ειδύλλιο με το 25χρονο τραγουδιστή Παναγιώτη Τσαφαρά, το οποίο μάλιστα ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε, η Πάολα είναι ξανά μαζί με τον επιχειρηματία και μάλιστα συγκατοικούν στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, φίλοι του ζευγαριού αναφέρουν πως το ζευγάρι πέρασε μια δύσκολη περίοδο, καθώς ένιωσαν πως ο χρόνος έφθειρε τα σχέση τους. Σημαντικό ρολο στον χωρισμό έπαιξαν και τα εξαντλητικά ωράρια της τραγουδίστριας, που δεν της άφηναν περιθώριο να εστιάσει στη σχέση της.

0183_PAOLA_ME_TON_AGAPIMENO_TIS_20092014_b2

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν αφού μετά από αυτό το διάλειμμα που έκαναν διαπίστωσαν πως δεν έχουν μάτια παρά μόνο ο ένας για τον άλλο. Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες η Πάολα, πόζαρε στο πλευρό του Φώτη Ζογλοπίτη!

Πάολα: Η «άγνωστη» σχέση με επιχειρηματία και το ξαφνικό τέλος...

Στην δημοσιότητα ήρθε μια άγνωστη «άγνωστη» σχέση της Πάολα με Έλληνα επιχειρηματία, αλλά και το ξαφνικό τέλος του.

Η τραγουδίστρια πριν κατέβει στην Αθήνα και μετά το διαζύγιο της με τον πρώην σύζυγο της και πατέρα του παιδιού της, βρήκε τον έρωτα στα μάτια επιχειρηματία.

Σύμφωνα με το Ciao, η Πάολα ο έρωτας της με Θεσσαλονικιό επιχειρηματία ήταν θυελλώδης και ακολούθησαν πολλοί χωρισμοί και επανασυνδέσεις. Η γνωριμία τους έγινε σε ένα από τα μαγαζία του πατέρα τους, όπου και τραγουδούσε.

Πάολα: Πλάκα κάνεις! Με τον αδερφό της δεν μοιάζει καθόλου στο πρόσωπο! Δείτε τον...

Το τέλος της σχέσης του ήρθε, όταν η τραγουδίστρια πήρε την απόφαση να φύγει από την Θεσσαλονίκη και να ακολουθήσει το όνειρο της στην Αθήνα.