Πάολα: Ξανά στο πλευρό του Φώτη Ζογλοπίτη! Η φωτογραφία με τους δυο τους αγκαλιά...

Πιο όμορφη από ποτέ!

Πάολα: Ξανά στο πλευρό του Φώτη Ζογλοπίτη! Η φωτογραφία με τους δυο τους αγκαλιά...

Ξανά στο πλευρό του Φώτη Ζογλοπίτη η Πάολα! Η φωτογραφία με τους δυο τους αγκαλιά που κανείς δεν είχε προσέξει μέχρι σήμερα...

Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας, μπορεί να έχουν χωρίσει, όμως θα παραμένουν για πάντα γονείς μιας πανέμορφης κόρης!

Μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τον ίδιο να είναι με ξανθιά συνοδό στην Γλυφάδα, εμείς εντοπίσαμε μια ανάρτηση της Πάολας με τον Φώτη Ζογλοπίτη αγκαλιά! Ωστόσο, αξίζει να τονίσουμε ότι η εν λόγω φωτογραφία είχε δημοσιευθεί για να του ευχηθεί για τα γενέθλια του και δεν έχουμε κάποια επανασύνδεση! Δείτε την:

Πάολα: Έριξε "βόμβα" μεγατόνων! Έχει πεισμώσει και δεν αφήνει "ελεύθερο" το Ζογλοπίτη!

Η Πάολα δε δίστασε λεπτό και έριξε κανονική "βόμβα" μεγατόνων με τη δήλωση που έκανε! Έχει πεισμώσει και δεν αφήνει με τίποτα "ελεύθερο" τον Φώτη Ζογλοπίτη παρόλο που έχουν χωρίσει!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των ΚουΚου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο λόγο για τον οποίο δεν έχει πάρει διαζύγιο από τον Φώτη Ζογλοπίτη.

Η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν έχει λόγο να πάρει και θα το κάνει μόνο αν ένας από τους δύο θελήσει να παντρευτεί, καθώς όπως σχολίασε είναι τσάμπα έξοδα!

Σας βρήκαμε επίσης τη μοναδική αποκάλυψη που έκανε η τραγουδίστρια για την κόρη της!

«Γιατί να πάρω διαζύγιο; Όταν θελήσει κάποιος από τους δύο να παντρευτεί, θα πάρουμε. Τόσα τσάμπα έξοδα, δικηγόροι κι αυτά…»!

Πάολα: Το μεγάλο της μυστικό στην δημοσιότητα! Ποια είναι τα «παιδιά» της;

Το μεγάλο μυστικό της Πάολας στην δημοσιότητα! Ποια είναι τα «παιδιά» της και πού ζουν; Δεν το έχει πει ποτέ....

Είναι γνωστό πως η Πάολα βοηθά όπου μπορεί. Και το κάνει διακριτικά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά αυτό το μυστικό της δεν το ξέραμε μέχρι σήμερα!

Το περιοδικό Λοιπόν αποκαλύπτει μια ακόμη κίνηση ανθρωπιάς της τραγουδίστριας. Η Πάολα συνδράμει και συνεισφέρει οικονομικά αλλά και σε είδη πρώτης ανάγκης σε 6 οικογένειες της Θεσσαλονίκης που αντιμετωπίζουν σοβαρότατο πρόβλημα βιοπορισμού.

Πάολα: Κάνει το νέο βήμα στην ζωή της! «Έσκασε» το νέο!

Η τραγουδίστρια δεν έχει εμφανιστεί ποτέ η ίδια στις συγκεκριμένες οικογένειες και το έργο αυτό έχουν επιφορτιστεί στενοί συνεργάτες της. Επικοινωνούν με τις οικογένειες ενημερώνονται για τις ανάγκες τους, πράττουν τα δέοντα και στη συνέχεια ενημερώνουν και την τραγουδίστρια.

«Είναι κοινό μυστικό στη Θεσσαλονίκη αυτό. Και δεν συμβαίνει τώρα, αλλά τα τελευταία τρία χρόνια» αποκαλύπτει καλά ενημερωμένη πηγή στο ΛΟΙΠΟΝ. Τα παιδιά αυτών των οικογενειών, την βλέπουν σαν δεύτερη μαμά τους...