Σίσσυ Χρηστίδου: Έβαλε τζιν «σωλήνα» και τα πόδια της έμοιαζαν 2 μέτρα! Αδυνάτισε κι άλλο, τι παπούτσια φόρεσε;

Το look που θα σε κάνει κι εσένα να φαίνεσαι πιο αδύνατη!

Σίσσυ Χρηστίδου: Έβαλε τζιν «σωλήνα» και τα πόδια της έμοιαζαν 2 μέτρα! Αδυνάτισε κι άλλο, τι παπούτσια φόρεσε;

Η Σίσσυ Χρηστίδου έβαλε τζιν «σωλήνα» και τα πόδια της έμοιαζαν 2 μέτρα! Αδυνάτισε κι άλλο, τι παπούτσια φόρεσε και προκάλεσε ταραχές; Όλες οι λεπτομέρειες για το look της!

Η παρουσιάστρια του Open tv είναι ξεκάθαρα στα καλύτερά της! Η εκπομπή της πάει πολύ καλά, αλλά στα προσωπικά της έχει βρει τις ισορροπίες της μετά τον χωρισμό από τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Όλα τα παραπάνω... βγαίνουν προς τα έξω, όπως λέει και ο λαός και η Σίσσυ Χρηστίδου έχει αδυνατίσει αρκετά, με την πιο πρόσφατη εμφάνισή της με τζιν «σωλήνα» να τονίζει τα λεπτά πόδια της, που έμοιαζαν 2 μέτρα! Το αθλητικό της look ολοκλήρωσε με παπούτσια Adidas και η σχετική της φωτογραφία στο Instagram σάρωσε σε likes! Λέτε να την είδε και ο Μαραντίνης, παρόλο που βρίσκεται στο εξωτερικό;

Σίσσυ Χρηστίδου: Πιο αδύνατα από ποτέ τα πόδια της! Το μαύρο παντελόνι πέτυχε «διάνα»!

Πιο αδύνατα από ποτέ τα πόδια της Σίσσυς Χρηστίδου! Το μαύρο παντελόνι πέτυχε «διάνα» και τα ανέδειξε στο έπακρο! Η εμφάνιση που μας τρέλανε κανονικά!

Η όμορφη Σίσσυ, φαίνεται να έχει χάσει αρκετά κιλά και της πάει πολύ! Η παρουσιάστρια, είναι φανερά ανανεωμένη και εμείς σκαλώσαμε με μια της φωτογραφία στο Instagram!

Η Σίσυ Χρηστίδου, πόζαρε στα χιόνια με ειδικές μπότες γνωστής εταιρίας. Ωστόσο όλοι εστίασαν στο μαύρο παντελόνι με σκισίματα, το οποίο ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο τα πολύ ψηλά πόδια της!

Αλήθεια, θυμάστε πόσο ύψος έχει; Ιδού και η σχετική φωτογραφία: