Ανδρέας Μικρούτσικος: Ανατροπή μεγατόνων στην ζωή του! Οι πληροφορίες που «καίνε»!

Έσκασε τώρα! Τι έχει ο Ανδρέας;

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ανατροπή μεγατόνων στην ζωή του! Οι πληροφορίες που «καίνε»!

Ανατροπή μεγατόνων στην ζωή του Ανδρέα Μικρούτσικου! Οι πληροφορίες που «καίνε» και το ρεπορτάζ που έσκασε πραγματικά σαν βόμβα!

Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί για την παρουσίαση του Big Brother είναι και ο Άνδρέας Μικρούτσικος, για τον οποίο σας έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, πως ο ΣΚΑΙ τον ήθελε πολύ, όπως και την Τατιάνα Στεφανίδου....

Σύμφωνα με όσα γράφει στη Realnews η Ναταλία Ανδρικοπούλου, ο ΣΚΑΪ βρίσκεται στην τελική ευθεία για να κλείσει τον Αντρέα Μικρούτσικο ως φωνή του Μεγάλου Αδελφού. Φαίνεται πως οι επαφές προχωρούν θετικά και βρίσκονται ένα βήμα πριν από τη συμφωνία.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Προκάλεσε ανατριχίλα χωρίς να πει λέξη! «Ποτέ δεν κρύφτηκα...»!

ροκάλεσε ανατριχίλα ο Ανδρέας Μικρούτσικος χωρίς να χρειαστεί να πει ούτε μια λέξη! «Ποτέ δεν κρύφτηκα», έγραφε η λεζάντα, μεταξύ άλλων.

Ο γνωστός παρουσιαστής βιώνει δύσκολες ώρες, αφού ο αδερφός του δίνει μάχη με τον καρκίνο με μοναδικό στόχο να τον νικήσει!

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πριν λίγες ημέρες δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook την δημοσίευση του αδερφού του Θάνου, ο οποίος είχε αναρτήσει και είχε μιλήσει για το πρόβλημα υγείας του!

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου του αδερφού και του στέκεται βράχος σε όλη αυτήν την δύσκολη κατάσταση που περνάει. Ο ίδιος δε θέλει να δείχνει τα συναισθήματα του, θέλει να φαίνεται δυνατός και γερός για τον αδερφό του!

Δείτε την δημοσίευση που προκάλεσε ανατριχίλα:

Ποτέ δεν κρύφτηκα. Μηνύματα έρχονται από πολλούς φίλους που ρωτάνε για την κατάσταση της υγείας μου. Ενάμιση μήνα τώρα...

Posted by Thanos Mikroutsikos on Sunday, December 8, 2019

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αυτή είναι η παρουσίαστρια που του έχει κλέψει την καρδιά! Είναι νέα και μοιάζει με μοντέλο...

Είναι νέα και μοιάζει με μοντέλο η παρουσιάστρια που έχει κλέψει την καρδιά του Ανδρέα Μικρούτσικου! Αυτή είναι και μπορείτε να δείτε το πρόσωπό της...

Μπορεί να απέχει χρόνια από την τηλεόραση και στα social media να μην είναι τόσο ενεργός, ωστόσο μια γυναίκα κατάφερε να τον κάνει να σπάσει την σιωπή του με μια ανάρτηση θαυμασμού!

Η παρουσιάστρια και αθλητικογράφος της Nova έκανε τον Ανδρέα Μικρούτσικο να παραβεί τον… νόμο της σιωπής, όπως έγραψε, στην ανάρτησή του.

«Η Δώρα Παντέλη είναι παρουσιάστρια και συμμετέχει στην ομάδα του Γ. Συρίγου που παρουσιάζει στη Νόβα τους αγώνες της Euroleague και την εκπομπή Super Euroleague. Όσο καιρό έχω σταματήσει από την τηλεόραση δεν έχω μιλήσει για αυτή και τα πρόσωπα που συμμετέχουν! Η Δώρα με κάνει να παραβώ τον…νομό της σιωπής.

Είναι έξυπνη, σπουδασμένη, ειδική ως αθλήτρια, επικοινωνιακή, γλυκιά, όμορφη, χωρίς τουπέ και επιτήδευση, με τέλεια γνώση της ελληνικής και της αγγλικής γλώσσας. Είναι συμπερασματικά η εκδίκηση της γυναίκας για τον ρόλο που οι ειδικοί εντός εισαγωγικών της έταξαν, δηλαδή της γλάστρας! Ό,τι καλύτερο έχω δει σε όλα τα χρόνια που βλέπω τηλεόραση! Εύγε κορίτσι μου» έγραψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αποθεώνοντας έτσι τη Δώρα Παντέλη.

Ανδρέας Μικρούτσικος

Τέλος, τον γιο του τον έχετε δει πως έχει γίνει σήμερα; Απίστευτη ομοιότητα...