Νίκος Καρβέλας: Ήταν στο πλευρό του η νέα του σύντροφος αλλά δεν έπαιρνε τα μάτια του από την Άννα Βίσση! Καρέ καρέ το ντοκουμέντο!

Τον "συνέλαβε" ο φακός!

Νίκος Καρβέλας: Ήταν στο πλευρό του η νέα του σύντροφος αλλά δεν έπαιρνε τα μάτια του από την Άννα Βίσση! Καρέ καρέ το ντοκουμέντο!

Ο Νίκος Καρβέλας παρευρέθηκε στην πρεμιέρα που έκανε η Άννα Βίσση μαζί με τη νέα του σύντροφο ωστόσο εκείνος δεν έπαιρνε στιγμή τα μάτια του από την αγαπημένη τραγουδίστρια! Σας έχουμε το ντοκουμέντο καρέ καρέ!

Ο γνωστός συνθέτης έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του μετά από το χωρισμό του με την Αννίτα Πάνια και πλέον έχει στην καρδιά του τη νέα του αγαπημένη, Έλενα Φερεντίνου.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί στην πρεμιέρα της Άννας Βίσση, και μάλιστα ο Νίκος Καρβέλας έκανε και έκπληξη στην αγαπημένη του φίλη για τα γενέθλιά της.

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr "συνέλαβε" τον συνθέτη να κοιτάει μέσα στα μάτια την Άννα Βίσση, η οποία μάλιστα έσκυψε και του έδωσε ένα ζεστό φιλί.

Βίσση γενέθλια
Βίσση Καρβέλας
Άννα Βίσση πρεμιέρα
Καρβέλας σύντοφος

Άννα Βίσση: Αυτό είναι το σπίτι που έμενε με το Νίκο Καρβέλα! Οι φωτογραφίες από μέσα δείχνουν και την πισίνα!

Οι φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της Άννας Βίσση που έμενε με το Νίκο Καρβέλα δείχνουν και εκτός των άλλων και την πισίνα! Αυτό είναι και έχουμε φωτορεπορτάζ!

Μιλάμε για τη βίλα της τραγουδίστριας στην Εκάλη, που είναι το ησυχαστήριο της!

Όταν βρισκόταν στο πλευρό του μουσικοσυνθέτη έμεναν μαζί εκεί και έχουμε δυο σπάνια ντοκουμέντα από μέσα! Ωστόσο, να σημειωθεί ότι σας έχουμε δείξει και απέξω το σπίτι και φαίνεται όντως βιλάρα!

Άννα Βίσση σπίτι

Εδώ, βλέπουμε την τραγουδίστρια να ποζάρει μέσα στο σπίτι της και για την ακρίβεια στο σαλόνι της που έχει και μπιλιάρδο ενώ στην κάτω ακριβώς φωτογραφίες κάθεται στον κήπο του σπιτιού της κι από πίσω μας έβγαλε το μάτι η πισίνα!

Άννα Βίσση Νίκος Καρβέλας

Να τονίσουμε, βέβαια, πως τώρα που δεν είναι μαζί παρά το γεγονός πως οι σχέσεις τους είναι άψογες, μένει μόνος του σε ένα πέτρινο σπίτι!