Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται: «Ήθελα πάρα πολύ να παίξω στις Άγριες Μέλισσες, αλλά…»

Ποιος είναι;

Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται: «Ήθελα πάρα πολύ να παίξω στις Άγριες Μέλισσες, αλλά…»

Έλληνας ηθοποιός εξομολογήθηκε πως θα ήθελε πάρα πολύ να παίξεις στις Άγριες Μέλισσες αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο λόγος για τον Νίκο Κουρή που μίλησε στην Real News και είπε:

«“Παραλίγο να κάνω φέτος τηλεόραση, έχω να σου πω! Συζήτησα πολύ θερμά για τις Άγριες Μέλισσες. Ήθελαν πολύ, ήθελα κι εγώ πάρα πολύ, γιατί βρήκα τη δουλειά ξεχωριστή, αλλά δεν κατάφερα να συνδυάσω την καλοκαιρινή μου περιοδεία του Δον Ζουάν με τα γυρίσματα που συνέπιπταν με αυτήν.

Άγριες Μέλισσες ηθοποιοί

Το ψάξαμε, το προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι μια προσεγμένη, καλαίσθητη σειρά, έχει γερό σενάριο και σκηνοθεσία, παίζουν θαυμάσιοι συνάδελφοι» είπε.

«Κάτι κινείται στην τηλεόραση επιτέλους και είναι εξαιρετικά παρήγορο αυτό, γιατί σειρές όπως οι Άγριες Μέλισσες και το Κόκκινο Ποτάμι θα ανοίξουν τον δρόμο και σε άλλες ποιοτικές δουλειές που έλειψαν από το γυαλί» κατέληξε.

Άγριες Μέλισσες: Δεν φαντάζεστε σε ποιον ηθοποιό είχε γίνει πρόταση να παίξει τον ρόλο του «Λάμπρου»

Άγριες Μέλισσες: Αποκλειστικό! Ο Θωμάς τρομοκρατεί την Ελένη! «Ξέρω ότι σκότωσες τον Σέργιο»!

Αποκλειστικό για την σειρά Άγριες Μέλισσες! Ο Θωμάς τρομοκρατεί την Ελένη! «Ξέρω ότι σκότωσες τον Σέργιο» της λέει και έχουμε το ρεπορτάζ!

«Τίποτα δεν μένει κρυφό για πάντα», λέει ο σοφός λαός και έτσι συμβαίνει και στην περίπτωση των αδελφών Σταμίρη στις «Αγριες μέλισσες», καθώς το ένοχο μυστικό τους και το έγκλημα που διέπραξαν το ανακαλύπτει ο Θωμάς Κυπραίος! Ποια θα είναι η αντίδραση του μυστηριώδη άντρα και ποια της Ελένης απέναντι σε όσα θα της πει; Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!


Διέπραξαν ένα έγκλημα και εξαιτίας τους δολοφονήθηκε ένας αθώος άνθρωπος! Ομως, για πόσο καιρό θα έμεναν στο σκοτάδι τα όσα έκαναν οι Ελένη, Ασημίνα και Δρόσω Σταμίρη; Μπορεί οι τρεις αδελφές να ορκίστηκαν ότι θα πάρουν στον τάφο τους το ένοχο μυστικό τους, όμως η αλήθεια πάντα βγαίνει στο φως και η αποκάλυψη του φόνου θα φέρει τα πάνω-κάτω στις ζωές όλων!