Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κώστας Βουτσάς: Έβαλε τέλος στις φήμες! Μίλησε ξεκάθαρα για αυτό που απορούσαμε όλοι...

Τι συνέβη;

Κώστας Βουτσάς: Έβαλε τέλος στις φήμες! Μίλησε ξεκάθαρα για αυτό που απορούσαμε όλοι...
News 22.12.2019 15:09

Ο Κώστας Βουτσάς έβαλε τέλος στις φήμες που κυκλοφορούσαν και μίλησε ξεκάθαρα γι'αυτό που απορούσαμε όλοι...

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της της εκπομπής «Ευτυχείτε» για την παράσταση «Παριζιάνα» ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα αντικαταστήσει τελικά εκείνος την Έρρικα Μπρόγιερ.

Κώστας Βουτσάς παιδί

«Στην Παριζιάνα ήταν η πρώην γυναίκα μου αλλά είναι άρρωστη και την αντικαταστήσανε με άλλη. Ήταν να παίξω εγώ αλλά κάτι συνέβη, δεν συνεννοηθήκαμε καλά και δεν έγινε. Δεν ξέρω ποιος θα την αντικαταστήσει».

Εντωμεταξύ η Αλίκη Κατσαβού μοιράζεται διάφορες στιγμές της καθημερινότητας τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Κώστας Βουτσάς: Σοκάρει με τις δηλώσεις του! "Είχα πιει 15 ουίσκι και..."

"Είχα πιει 15 ουίσκι και ζαλιζόμουν" Ο Κώστας Βουτσάς, σοκάρει με τις πρόσφατες δηλώσεις του για παλιές περιπέτειες που είχε σε γυρίσματα ταινίας του!

Ο ηθοποιός έκατσε στην καρέκλα του Dot και θυμήθηκε τις επικές του στιγμές στον ελληνικό κινηματογράφο. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και μια "αστεία" περιπέτεια όπως την περιέγραψε ο ίδιος.

Και αυτό γιατί όπως δήλωσε για ένα περιστατικό από ταινία, ο ίδιος έπρεπε να πέσει και να μείνει στη θάλασσα, όμως επειδή ήταν χειμώνας τότε, είχε πιει 15 ουίσκι για να είναι ζεστός, με αποτέλεσμα να αρχίζει να ζαλίζετε.

"Θυμάμαι μια φορά σε μια ταινία που γυρίζαμε σε μια παραλία. Και η σκηνή που ήμουν στη θάλασσα δεν ήταν σωστή, ήταν λάθος. Ήταν χειμώνας και μου λένε ότι πρέπει να την ξανακάνουμε. Πήγα, ξεντύθηκα, έπεσα στη θάλασσα, αλλά τους έλεγα “ρε παιδιά, ζαλίζομαι, πολύ ζαλίζομαι”. Και μου λένε “ρε μαλ…α έχεις πιει 15 ουίσκι γι’ αυτό ζαλίζεσαι".

Ο γνωστός ηθοποιός, ρωτήθηκε μάλιστα και για το αν υπάρχει ερωτική σχέση με την Αλίκη Κατσαβου, με τον ίδιο να δίνει επική απάντηση.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κώστας Βουτσάς - Αλίκη Κατσαβού: Στιγμές ευτυχίας για το ζευγάρι! Αποκλειστικό...

Κώστας Βουτσάς - Αλίκη Κατσαβού: Απογευματινή έξοδος με τον μικρό Φοίβο!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share