Βάσω Λασκαράκη: Έβαλε τα παπούτσια της Άννας από το Έρωτα Μετά και ο Σουλτάτος «τρελάθηκε»!

Είναι πέδιλα και «ξυπνούν» άγρια ένστικτα!

Βάσω Λασκαράκη: Έβαλε τα παπούτσια της Άννας από το Έρωτα Μετά και ο Σουλτάτος «τρελάθηκε»!

Η Βάσω Λασκαράκη έβαλε τα παπούτσια της Άννας από το Έρωτα Μετά και ο Σουλτάτος «τρελάθηκε»! Λογικό, αφού είναι πέδιλα και μάλιστα τόσο κομψά, ώστε «ξυπνούν» άγρια ένστικτα!

Η ηθοποιός υποδύεται στην σειρά του Alpha tv Έρωτας Μετά, μια δασκάλα τανγκό, την Άννα! Σε πρόσφατη φωτογραφία της στο Instagram έβαλε τα παπούτσια του τανγκό και πόζαρε όλο νάζι!

Είμαστε σίγουροι ότι ο Σουλτάτος «τρελάθηκε», αφού η εμφάνισή της ήταν πολύ ερωτική... Μάλιστα, στην λεζάντα έγραψε κάτι σχετικό με χορό και έστειλε τα μηνύματά της....

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Έχετε δει και το σπίτι τους;

Βάσω Λασκαράκη: Μας θυμίζει τα νεανικά μας χρόνια! Τα παπούτσια της είναι κόκκινα σαν την φωτιά και ξεπουλάνε!

Η Βάσω Λασκαράκη μας θυμίζει τα νεανικά μας χρόνια με τα παπούτσια της που είναι κόκκινα σαν την φωτιά και ξεπουλάνε στο λεπτό!

Η ηθοποιός έκανε τον απόλυτο συνδυασμό και κέρδισε τις εντυπώσεις! Τα αθλητικά της έχουν "σπάσει" τα ταμία και εμείς σας τα προτείνουμε!

Μιλάμε για τα all time clasic VANS, στην oldschool version τους που φοριούνται από όλες τις ηλικίες, από το πρωί μέχρι και το βράδυ! Παραμένουν στην μόδα και ότι και να φορέσεις δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να μην σε βγάλει ασπροπρόσωπη!

Να σας θυμίσουμε και εκείνη την εμφάνιση που έκανε πρόσφατα, με τα πόδια της να δείχνουν 2 μέτρα με ένα μόνο τρικ!

Βρείτε τα εδώ

Βάσω Λασκαράκη: Ο Λευτέρης Σουλτάτος σε ρόλο μοντέλου "πέταξε" την σπόντα του - «Για να μην λέει ότι...»!

Ο Λευτέρης Σουλτάτος σε ρόλο μοντέλου "πέταξε" την σπόντα του στην Βάσω Λασκαράκη. «Για να μην λέει ότι...», έγραψε μεταξύ άλλων.

Τα πειράγματα ανάμεσα στο ζευγάρι όπως φαίνεται δεν έχουν τέλος και οι χιουμοριστικές αναρτήσεις υποδέχονται η μια την άλλη στο Instagram.

Πριν από λίγες ώρες, ο Λευτέρης Σουτλάτος στα instories του λογαριασμού του, μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς του φίλους, όπου πόζαρε σαν... μοντέλο.

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Τα πρώτα πλάνα από το νέο τους βήμα! Δείτε τα εδώ...

«Για να μην λέει ότι δεν μπορώ να πάρω καλή πόζα εγώ» έγραψε στην ανάρτηση του αναφερόμενος στην Βάσω Λασκαράκη.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος