Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε γκρι γούνα και όλοι κοίταγαν αυτό που ήταν δίπλα της! Θα «τρίβετε» τα μάτια σας...

Δεν παίζει να μην το είδατε;

Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε γκρι γούνα και όλοι κοίταγαν αυτό που ήταν δίπλα της! Θα «τρίβετε» τα μάτια σας...

Η Μελίνα Ασλανίδου έβαλε γκρι γούνα και όλοι κοίταγαν αυτό που ήταν δίπλα της! Θα «τρίβετε» τα μάτια σας και λογικό μας φαίνεται!

Η τραγουδίστρια, πήγε στην Ρόδο με άψογο look! Έδωσε συναυλία, η οποία και ήταν sold out αλλά παρόλο το κρύο, δεν παρέλειψε να κάνει μια εμφάνιση υπερπαραγωγή!

Έβαλε την γκρι γούνα της και στάθηκε δίπλα στο έλατο του νησιού... Όλοι το κοίταγαν αφού πραγματικά ήταν σχεδόν θεόρατο! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Έχετε δει και το μεταλλιζέ μπουφάν της;

Μελίνα Ασλανίδου: Το γκρι φόρεμά της, δένει μπροστά και «τσακίζει» ταμία! Εσύ, δεν έχεις ίδιο;

Το γκρι φόρεμα της Μελίνας Ασλανίδου, δένει μπροστά και «τσακίζει» ταμία! Εσύ, δεν έχεις ίδιο; Αν όχι, τρέξε να το πάρεις!

Η τραγουδίστρια, βρέθηκε στην Εβδομάδα Μόδας και έκανε μια εμφάνιση που μας τρέλανε! Η Μελίνα, έβαλε ένα φόρεμα με ιδιαίτερο δέσιμο και βολάν το οποίο για εμάς ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Αν και δεν εντοπίσαμε (ακόμα) ποιας εταιρίας είναι, το μόνο σίγουρο πως μπορείς να βρεις πολλά παρόμοια στην αγορά.

Το χρώμα του είναι πασπαρτού και όλοι οσοι την είδαν από κοντά, συμφωνούσαν στο εξής: Η Μελίνα Ασλανίδου, παρέδωσε μαθήματα μόδας! Ιδού και οι αποκλειστικές μας φωτογραφίες:

Μελίνα Ασλανίδου: Εμφανίστηκε με τα πιο κακόγουστα παπούτσια; Η φωτογραφία που δεν έπρεπε ποτέ να «τραβηχτεί»!

Μελίνα Ασλανίδου φόρεμαΜελίνα Ασλανίδου γκρι φόρεμα

Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε τοπ με φουσκωτά μανίκια αλλά όλοι κοίταγαν το τζιν της! Ήταν γκρι και ροκ!

Η Μελίνα Ασλανίδου έβαλε τοπ με φουσκωτά μανίκια αλλά όλοι κοίταγαν το τζιν της! Ήταν γκρι και ροκ και ξεκάθαρα η Μελίνα, τις «πάτησε» όλες κάτω!

Η ίδια άλλωστε, έχει το δικό της, προσωπικό στιλ και κάθε της εμφάνιση είναι και μια έκπληξη για εμάς.

Η Μελίνα Ασλανίδου λοιπόν, έβαλε ένα τοπ με φουσκωτά μανίκια σε μαύρο, που είναι από τα top trends της σεζόν! Το συνδύασε με ένα τζιν σε γκρι, με φουλ σκισίματα και από girlie έκανε το look της τελείως ροκ και εναλλακτικό!

Να σημειώσουμε ότι πριν λίγες μέρες, την ίδια μπλούζα σε λευκό είχε βάλει και η Φαίη Σκορδά! Δείτε την σχετική φωτογραφία με το look της Μελίνας: