Αποκάλυψη! Η Κάτια Ταραμπανκό κράτησε το δαχτυλίδι του Γιάννη! Ο λόγος θα σας "τρελάνει"!

To παραδέχθηκε!

Αποκάλυψη! Η Κάτια Ταραμπανκό κράτησε το δαχτυλίδι του Γιάννη! Ο λόγος θα σας

Η Κάτια Ταραμπανκό, λίγες μέρες μετά τη νίκη της στο GNTM, έκανε μία τρομερή αποκάλυψη on air και παραδέχθηκε πως κράτησε το δαχτυλίδι που της έδωσε ο Γιάννης. Ο λόγος είναι σίγουρο πως θα σας τρελάνει!

Η νικήτρια του δημοφιλούς ριάλιτι του Star ήταν σήμερα καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του καναλιού, «Στην Φωλιά των Κου Κου» και απάντησε σε ερωτήσεις του κοινού μέσω Twitter.

Ένα από τα πράγματα που τη ρώτησαν ήταν εάν κράτησε το δαχτυλίδι που της έδωσε ο Γιάννης όπως είδαμε στον τελικό.

«Το κράτησα γιατί δεν είναι μονόπετρο. Είναι δαχτυλίδι, είναι δώρο. Δε νομίζω να το κλαίει ο Γιάννης. Είναι καλό παιδί, δεν θα το έκανε ποτέ!» είπε η Κάτια.

Αμέσως μετά το τέλος του τελικού άλλωστε, η Κάτια μίλησε ανοικτά για τον χωρισμό της.

GNTM: Αμήχανο! Tα σχόλια των κριτών στις φωτογραφίες της Κάτιας και της Άννας Μαρίας προδίδουν... σε ποια είχαν αδυναμία;

Μια στιγμή αμηχανίας λες τα σχόλια αυτά των κριτών του GNTM στις φωτογραφίες της Κάτιας και της Άννας Μαρίας ίσως προδίδουν... σε ποια είχαν αδυναμία;

Οι δυο νικήτριες του ριάλιτι μετά την νίκη τους θέλησαν και οι δυο να κάνουν τις αναρτήσεις τους στο Instagram. Η Κάτια ανέβασε μια φωτογραφία από την βραδιά του τελικού με ένα αρκετά μεγάλο κείμενο στο οποίο ανέφερε και τους κριτές.

Την ανάρτηση της σχολίασε η Έλενα Χριστοπούλου με μια καρδιά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με φιλάκια.

GNTM Άννα Μαρία

Από την άλλη η Άννα Μαρία στην ανάρτηση της ήταν πιο λιτή καθώς έγραψε ένα μικρό κείμενο χωρίς κάπου να αναφέρει τους κριτές.

Αυτό που κάνει αίσθηση είναι τα σχόλια της Έλενας Χριστοπούλου, της Ηλιάνας Παπαγεωργίου αλλά και της Ζενεβιέβ (η οποία δεν σχολίασε στην Κάτια).

GNTM νικήτριες

undefined

Την ανάρτηση της επίσης σχολίασαν και πολλές από τις συμπαίκτριες της.

GNTM τελικός

Λέτε αυτό να προδίδει που είχαν αδυναμία οι κριτές;