Αντώνης Σρόιτερ: Δείχνει το άλλο του πρόσωπο! Άφησε το κοστούμι και έβαλε αθλητικά!

Όπως δεν τον έχετε ξαναδεί!

Αντώνης Σρόιτερ: Δείχνει το άλλο του πρόσωπο! Άφησε το κοστούμι και έβαλε αθλητικά!

Ο Αντώνης Σρόιτερ το τολμάει και δείχνει το άλλο του πρόσωπο! Ο αγαπημένος δημοσιογράφος άφησε το κοστούμι του και έβαλε τα αθλητικά του ρούχα! Έπαιξε μπάσκετ και τους "τρέλανε" όλους!

Ο γνωστός δημοσιογράφος έχει δείξει πως είναι ιδιαίτερα δραστήριος και ασχολείται έντονα με τον αθλητισμό.

Έτσι δεν έχασε την ευκαιρία και έλαβε μέρος στο τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσαν οι δημοσιογράφοι, όπου έδειξε το αθλητικό του πρόσωπο.

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τον "συνέλαβε" εν ώρα δράσης και σας τον παρουσιάζει!

Ο χρόνος άλλωστε δεν περνάει πάνω από τον δημοσιογράφο, μιας και η εικόνα του πριν από 30 χρόνια μοιάζει να είναι ίδια!

Σρόιτερ μπάσκετ

Σρόιτερ αθλητικά

Αντώνης Σρόιτερ: Παίρνει θέση δημόσια για τον «πόλεμο» κατά γνωστού παρουσιαστή! «Είναι ο πιο σκληρός κριτής...»!

Ο Αντώνης Σρόιτερ παίρνει θέση δημόσια για τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει κατά γνωστού παρουσιαστή και μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Είναι ο πιο σκληρός κριτής...»!

Ο γνωστός δημοσιογράφος είναι ο πρώτος που τόλμησε να πάρει θέση γα τον σάλο που έχει ξεσπάσει με τον Γιώργο Λιάγκα και τα σχόλια των συνεργατών του στο θέμα της φοιτήτριας του ΑΠΘ.

Ο Αντώνης Σρόιτερ με μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram έγραψε:

«Οταν ξεκινουσα στην τηλεοραση, ενας «γκουρου» της TV μου ειχε πει: «Η καμερα ειναι ο πιο σκληρος κριτης που θα εχεις ποτε. Οτι αδυναμια εχεις, θα την ξεσκεπασει». Ψυχραιμια με το δημοσιο «σταυρωμα» οσων κανουν λαθος μπροστα στην καμερα. Ακομη και χοντρο. Λαθος κανουν ολοι καποια στιγμη στη ζωη τους. Απλα εχουν το προνομιο να μην καταγραφει. Οποιος δεν εχει κανει ΚΑΝΕΝΑ λαθος στη ζωη του, ας ζηταει κρεμαλες. Και ας ερθει και στην Αυτοψια να μιλησει. Ψαχνουμε εναν αλανθαστο χρονια τωρα. #trofigiaskepsi».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Αντώνης Σρόιτερ: Το δημόσιο μήνυμα για την ζωή του - «Πριν πολλά χρόνια έγινε η πρώτη μου...»!

Ένα δημόσιο μήνυμα για την ζωή του, αλλά και γενικά θέλησε να στείλει ο Αντώνης Σρόιτερ μέσα από τα social media. «Πριν πολλά χρόνια έγινε η πρώτη μου...».

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος είναι ενεργός χρήστης του Instagram και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα του.

Σε μια από τις τελευταίες του αναρτήσεις μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια αποκάλυψη για τη ζωή του.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Σαν σήμερα 12 Οκτωβρίου, πριν πολλαααα χρόνια έγινε η πρώτη μου πρόσληψη σε μέσο ενημέρωσης, εφημερίδα τοτε. Είχα κλείσει τότε, ενάμιση χρόνο μαθητευόμενος (άμισθος). Να κυνηγάτε τα όνειρά σας, όσο μακρινά και αν φαντάζουν. Να επιμένετε. Να δουλεύετε σκληρά. Να μην μασάτε απο εμπόδια και τρικλοποδιές. Όλα τα άλλα θα έρθουν. Άντε, πάμε για σύνταξη τώρα»

Αντώνης Σρόιτερ