Καίτη Φίνου: Το σπαρακτικό μήνυμα για τον χαμό της αδελφής της! «Πριν από δύο χρόνια...»

Η φωτογραφία που της θύμισε πολλά!

Καίτη Φίνου: Το σπαρακτικό μήνυμα για τον χαμό της αδελφής της! «Πριν από δύο χρόνια...»

Η Καίτη Φίνου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα ακόμα σπαρακτικό μήνυμα για τον χαμό της αδελφής της και "ράγισε" καρδιές! «Πριν από δύο χρόνια...» έγραψε και τους συγκίνησε όλους!

Η αγαπημένη ηθοποιός δέχθηκε ακόμα ένα γερό χτύπημα μιας και έχασε και τη δεύτερη αδερφή της πριν από λίγο καιρό.

Η απώλεια είναι μεγάλη και όπως είναι λογικό τις μέρες των Χριστουγέννων είναι και πιο έντονη. Έτσι η Καίτη Φίνου θυμήθηκε ένα στιγμιότυπο που έγινε λίγα χρόνια πριν και δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία κοιμάται στον καναπέ της αδερφής της για να της κάνει παρέα.

«Δύο χρόνια πριν…παραμονές Χριστουγέννων στο σπίτι σου….Όπως σχεδόν κάθε βράδυ τα τελευταία χρόνια….σου έκανα συντροφιά… φοβόσουν με τις παρενέργειες (Τι πιο φυσικό). Με τράβηξες φωτογραφία και μου είπες: Αχ μωρέ που σε κουράζω και δεν κοιμάσαι σε κανονικό κρεββάτι. Ας ήσουν εδώ καρδούλα μου και θα το έκανα αυτό τόσα κι άλλα τόσα κι άλλα τόσα χρόνια».

Πριν από λίγες μέρες, η ηθοποιός μοιράστηκε ένα ακόμα μήνυμα που "ράγισε" καρδιές.

Καίτη Φίνου: Το σπαρακτικό μήνυμα για το χαμό της αδερφής της που "ράγισε" καρδιές!

Η Καίτη Φίνου "ράγισε" για ακόμη μία φορά καρδιές με το σπαρακτικό μήνυμα που έστειλε για το χαμό της αδερφής της πριν από ένα χρόνο.

Πριν από ένα χρόνο, η αγαπημένη αδερφή της ηθοποιού έφυγε από τη ζωή, ωστόσο η ίδια είναι ακόμα συντετριμμένη από τον θάνατό της.

Καίτη Φίνου: Το αισχρό δημοσίευμα που έφερε την αντίδραση πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού!

Μέσα από μία δημοσίευσή της στο Twitter η Καίτη Φίνου θέλησε να στείλει ένα ακόμα μήνυμα στην αδερφή της η οποία απεβίωσε ξαφνικά. Μάλιστα, η ηθοποιός είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ο θάνατος της αδερφής της είχε έρθει από ιατρικό λάθος.

«Ένας χρόνος πέρασε…..Μαίρη μου……Δεν το έχω συνειδητοποιήσει…..Δεν το πιστεύω….Δεν το πιστεύω…..Δεν θα το πιστέψω μέχρι την στιγμή που θα θελήσει ο Θεός να έρθω εγώ να σε βρώ……
Στην καρδιά μου,στην ζωή μου,στο μυαλό μου ότι κάνω, όπου βρίσκομαι, είτε κλαίω,είτε γελάω δεν υπάρχει στιγμή που να μην έρθεις στο μυαλό μου και πάντα μα πάντα μας φαντάζομαι παιδιά…Τότε που δεν υποψιαζόμαστε πως θα άλλαζε σε μια νύχτα όλων μας η ζωή» ήταν τα λόγια της αγαπημένης ηθοποιού.