Φαίη Σκορδά: Το δωμάτιο των παιδιών της είναι λευκό με πάτωμα που γυαλίζει! Φωτογραφία από μέσα με κόκκινες πιτζάμες!

Δεν έχετε ξαναδεί πιο ωραίο! Έχει γούστο η Φαίη...

Φαίη Σκορδά: Το δωμάτιο των παιδιών της είναι λευκό με πάτωμα που γυαλίζει! Φωτογραφία από μέσα με κόκκινες πιτζάμες!

Το δωμάτιο των παιδιών της Φαίης Σκορδά είναι λευκό με πάτωμα που γυαλίζει! Φωτογραφία από μέσα με κόκκινες πιτζάμες και την ίδια να κάθεται όλο νάζι!

Η Φαίη Σκορδά, είναι μια από τις πιο στιλάτες παρουσιάστριες και το σπίτι της δεν θα μπορούσε παρά να είναι σαν κουκλένιο!

Η παρουσιάστρια, δημοσίευσε φωτογραφία από το δωμάτιο των παιδιών της και εμείς μείναμε να κοιτάμε το πάτωμα που γυαλίζει! Βοήθησε βέβαια και το γεγονός ότι η ίδια κάθεται όλο νάζι στη μέση με κόκκινες πιτζάμες. Αξίζει ωστόσο, να τονίσουμε και τις λεπτομέρειες από μάρμαρο τις οποίες έχουμε ξεχωρίσει από προηγούμενη φωτογραφία της...

Δείτε και αυτήν:

Φαίη Σκορδά σπίτι

Φαίη Σκορδά: Σε αυτό το σπίτι μεγάλωσε! Ο μπεζ καναπές και η φωτογραφία από μέσα!

Σε αυτό το σπίτι, η Φαίη Σκορδά μεγάλωσε και δεν το έχει ξαναδείξε ποτέ! Ο καναπές στο σαλόνι της είναι μπεζ και για πρώτη φορά μας δείχνει φωτογραφίες από μέσα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στο Κιλκίς απ' όπου κατάγεται και μας έδειξε το εσωτερικού του πατρικού της!

Η Φαίη Σκορδά εκμεταλλεύεται τις διακοπές των Χριστουγέννων για να περάσει χρόνο με την οικογένεια της και τ παιδιά της!

Το σπίτι, όπως φαίνεται και μέσα από το βίντεο, είναι στολισμένο στα γιορτινά και φαίνεται υπερπολυτελές!

Δείτε το βίντεο που ανέβασε και θα καταλάβετε!

Φαίη Σκορδά: Παίζει ποδόσφαιρο με τους γιους της μέσα στο σπίτι!

Η Φαίη Σκορδά το Σαββατοκύριακα που έχει ελεύθερο χρόνο τα περνάει με τους γιους της, παίζοντας ακόμη και ποδόσφαιρο μέσα στο σπίτι.

Μπορεί να είναι σωστή επαγγελματίας με πολλές υποχρεώσεις, ωστόσο είναι πάνω από όλα μαμά, η οποία λατρεύει τα παιδιά της.

Η Φαίη Σκορδά είναι λάτρης του Instagram και έτσι πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους, από την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο με τον Δημήτρη και τον Γιάννη.

Φαίη Σκορδά: Το άγνωστο περιστατικό στο αεροπλάνο - «Είναι τραγικό! Ήθελα να...»!

Φαίη Σκορδά γιοι